Koelhouden.nl

ETNA KCS6178NF

Bekijk de goedkoopste ETNA KCS6178NF

De ETNA KCS6178NF is te koop bij

Review
ETNA KCS6178NF

De ETNA KCS6178NF is een inbouw koel-vriescombinatie met verschillende handige functies. Zo heeft het apparaat 4 plateaus, een groentelade en een luchtcirculatie systeem. Het vriesgedeelte is voorzien van een grote onderste lade en een bovenste lade speciaal voor ijsjes. Bovendien hoef je de koelkast nooit te ontdooien dankzij de NoFrost technologie.

De energieklasse van de ETNA KCS6178NF is E, wat betekent dat het apparaat een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouwkwaliteit van de koel-vriescombinatie is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse. Met een netto inhoud van 243 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 41 dB wordt als luid beschouwd.

Helaas is de ETNA KCS6178NF niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de fluctuerende omgevingstemperatuur en vochtigheid. Een ander nadeel is dat het apparaat niet beschikt over een vershoudzone, wat het langer bewaren van verse producten kan bemoeilijken.

De ETNA KCS6178NF is een inbouw koel-vriescombinatie waarin je gemakkelijk al je etenswaren kunt bewaren. Het heeft 4 plateaus, een groentelade met instelbare luchtvochtigheid en een luchtcirculatie systeem. Het vriesgedeelte heeft een grote onderste lade en een bovenste lade voor ijsjes. Het hoeft nooit ontdooit te worden dankzij NoFrost technologie.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De ETNA KCS6178NF is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een strak design en kan naadloos worden ingebouwd in je keuken. Met de ETNA KCS6178NF heb je voldoende ruimte om al je etenswaren koel te bewaren.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 218 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 87,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Inbouw koel-vriescombinatie met middenklasse bouwkwaliteit en basisklasse koelkwaliteit.

De ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit van dit model is echter basisklasse, wat betekent dat het niet de beste prestaties biedt in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen dat de bouwkwaliteit van invloed kan zijn op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de koelkast, wat resulteert in een langere levensduur.

Inbouw koel-vriescombinatie met 243 liter inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 243 liter, waarvan 180 liter voor het koelgedeelte en 63 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie is 41 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk om rekening mee te houden, vooral als je een open keuken hebt of als de koelkast zich in de buurt van een slaapkamer bevindt. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de omgevingstemperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert en niet goed geïsoleerd is. De koel-vriescombinatie heeft een optimale werking bij een constante temperatuur, en de schommelingen in de schuur of garage kunnen de prestaties van het apparaat negatief beïnvloeden. Daarnaast kan de vochtigheid in deze ruimtes ook hoger zijn, wat kan leiden tot condensvorming en schade aan de koel-vriescombinatie. Het is daarom aan te raden om deze koel-vriescombinatie binnenshuis te plaatsen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.