Koelhouden.nl

ETNA KKD4088

Bekijk de goedkoopste ETNA KKD4088

De ETNA KKD4088 is te koop bij

Review
ETNA KKD4088

De ETNA KKD4088 is een compacte inbouw 1-deurskoelkast die geschikt is voor 1 of 2 personen. Het heeft 3 plateaus en een deurvak om je boodschappen op te verdelen. De groentela biedt voldoende ruimte voor komkommers, tomaten en bospeen.

De plateaus zijn verstelbaar voor grotere boodschappen en de draairichting van de deur is aanpasbaar. Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte en geen anti-ijsvorming functie. Het energieverbruik is relatief hoog, wat invloed kan hebben op je maandelijkse kosten. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse en basisklasse, respectievelijk.

De netto inhoud van de koelkast is 134 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 38 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bederven van verse producten.

De ETNA KKD4088 is een compacte inbouw 1-deurskoelkast die geschikt is voor 1 of 2 personen. Het heeft 3 plateaus en een deurvak waar je je boodschappen op kunt verdelen. De groentela biedt voldoende ruimte voor komkommers, tomaten en bospeen. De plateaus zijn verstelbaar voor grotere boodschappen en de draairichting van de deur is aanpasbaar.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte en anti-ijsvorming.

De ETNA KKD4088 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte, wat een nadeel kan zijn voor mensen die regelmatig diepvriesproducten willen bewaren. Daarnaast beschikt de koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen. Desondanks biedt de ETNA KKD4088 voldoende ruimte om al jouw verse producten koel te houden.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De ETNA KKD4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 116 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 46,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Inbouw koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit en basisklasse koeling.

De ETNA KKD4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter basisklasse, wat betekent dat het niet de hoogste prestaties biedt in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen of de basisklasse koelkwaliteit voldoende is voor jouw behoeften voordat je tot aankoop overgaat.

Inbouw koelkast, geschikt voor 1-2 personen. Geen vriesruimte.

De ETNA KKD4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 134 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Dit valt in de categorie 'klein' volgens de vuistregel van 150 liter of minder. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 134 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het netto vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan een vriesgedeelte in hun koelkast.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor stiltezoekers.

Het geluidsniveau van de ETNA KKD4088 inbouw 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het valt in de normale categorie van geluidsniveaus, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Inbouw koelkast voor buitenruimte, geschikt boven 10 graden.

De ETNA KKD4088 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast kan gebruikt worden om drankjes en snacks koel te houden tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor temperaturen onder de 10 graden, omdat dit de prestaties en levensduur van het apparaat kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De ETNA KKD4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven door de optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.