Koelhouden.nl

ETNA KKS4088

Bekijk de goedkoopste ETNA KKS4088

De ETNA KKS4088 is te koop bij

Review
ETNA KKS4088

De ETNA KKS4088 is een inbouw 1-deurskoelkast zonder vriesgedeelte, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van 38 decibel is hoorbaar maar niet storend. De plateaus zijn verstelbaar en de draairichting van de deur kan worden aangepast. De koelkast heeft anti-ijsvormingstechnologie en een energieklasse F, wat resulteert in hogere energiekosten.

De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Met een netto inhoud van 134 liter is de koelkast geschikt voor kleinere huishoudens. Het geluidsniveau van 38 dB wordt als luid beschouwd en maakt het geen stille koelkast. De koelkast kan in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bederven van verse producten.

De ETNA KKS4088 is een inbouw 1-deurskoelkast die geschikt is voor 1 tot 2 personen. Het geluidsniveau van 38 decibel zorgt ervoor dat je hem niet hoort. Je kunt de plateaus verstellen om meer ruimte te maken voor grote pannen. Je kunt ook de draairichting van de deur aanpassen als dit niet past in je keuken.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie, efficiënt en onderhoudsvriendelijk.

De ETNA KKS4088 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan het invriezen van voedsel. De koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Met deze functionaliteit blijft de koelkast efficiënt werken en hoef je minder tijd te besteden aan het onderhoud ervan.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik en kosten.

De ETNA KKS4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 238 kWh per jaar, zullen de energiekosten ook hoger zijn, namelijk 95,2 euro per jaar. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, aangezien een hoger energieverbruik kan leiden tot hogere kosten op de lange termijn.

Inbouw koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit en basisklasse koelkwaliteit.

De ETNA KKS4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, zal deze koelkast nog steeds lang meegaan en je veel plezier bezorgen. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel zal vervullen, maar het kan mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties bieden.

Kleine inbouw koelkast zonder vriesruimte, ideaal voor kleinere huishoudens.

De ETNA KKS4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 134 liter, wat valt onder de categorie 'klein' volgens de vuistregel. Dit maakt de koelkast geschikt voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 134 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Met zijn compacte formaat is deze koelkast ideaal voor kleinere huishoudens of als extra koelkast.

Luid geluidsniveau, niet stil, niet storend.

Het geluidsniveau van de ETNA KKS4088 inbouw 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het valt in de normale categorie van geluidsniveaus, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Inbouw koelkast voor buitenruimte, geschikt boven 10 graden.

De ETNA KKS4088 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast kan gebruikt worden om drankjes en etenswaren koel te houden tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor temperaturen onder de 10 graden, omdat dit de prestaties van de koeling kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De ETNA KKS4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.