Koelhouden.nl

ETNA KVS4088

Bekijk de goedkoopste ETNA KVS4088

De ETNA KVS4088 is te koop bij

Review
ETNA KVS4088

De ETNA KVS4088 is een inbouw koelkast met een vriesvak van 17 liter, geschikt voor 1 of 2 personen. Het heeft 3 glazen legplateaus met een lekrand om te voorkomen dat de koelkast vies wordt. Met een geluidsniveau van 38 decibel is het geschikt voor kleine ruimtes. De draairichting van de deur kan worden aangepast.

Het heeft geen anti-ijsvorming functie, dus het vriesgedeelte moet 6 keer per jaar worden ontdooid. Met een energieklasse F heeft het een relatief hoog energieverbruik van 185 kWh per jaar, wat kan leiden tot hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit zijn in de basisklasse, wat invloed kan hebben op de betrouwbaarheid en efficiëntie van het koelsysteem. De netto inhoud is 120 liter, met 104 liter voor het koelgedeelte en 17 liter voor het vriesgedeelte.

Het geluidsniveau van 38 dB wordt als luid beschouwd. Het is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de extreme temperaturen en vochtigheid. Het heeft geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer vers houden van voedsel.

De ETNA KVS4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een vriesvak van 17 liter en is geschikt voor 1 of 2 personen. De 3 glazen legplateaus hebben een lekrand om te voorkomen dat de koelkast vies wordt. Met een geluidsniveau van 38 decibel is de koelkast geschikt voor kleine ruimtes. Je kunt de draairichting van de deur aanpassen om de koelkast in je keuken te laten passen.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De ETNA KVS4088 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik, hogere kosten.

De ETNA KVS4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 185 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 74 euro per jaar. Dit betekent dat je met deze koelkast hogere energiekosten kunt verwachten in vergelijking met koelkasten met een lagere energieklasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast, vooral als je energiezuinigheid belangrijk vindt.

Inbouw koelkast met basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit.

De ETNA KVS4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van het koelsysteem. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Inbouw koelkast met 120 liter inhoud.

De ETNA KVS4088 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 120 liter, waarvan 104 liter bestemd is voor het koelgedeelte. Volgens de vuistregel valt deze koelkast in de categorie 'klein', aangezien de netto inhoud minder is dan 150 liter. Daarnaast heeft het apparaat een netto vriesgedeelte van 17 liter, wat betekent dat het voldoet aan de normale categorie van 60 tot 90 liter. Het is belangrijk op te merken dat deze koelkast geen vriesruimte heeft.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor stiltezoekers.

Het geluidsniveau van de ETNA KVS4088 inbouw 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het valt in de normale categorie van geluidsniveaus, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KVS4088 inbouw 1-deurs koelkast is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen variëren en dit kan de prestaties van de koelkast negatief beïnvloeden. Daarnaast kan de vochtigheid in deze ruimtes ook hoger zijn, wat kan leiden tot condensvorming en schade aan de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Koelkast zonder vershoudzone kan nadelig zijn.

De ETNA KVS4088 inbouw 1-deurs koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat bepaalde producten, zoals vlees en vis, op een lagere temperatuur bewaard kunnen worden. Hierdoor blijven ze langer vers en behouden ze hun smaak en kwaliteit. Het ontbreken van een vershoudzone kan dus een beperking zijn voor degenen die veel waarde hechten aan het vers houden van hun voedsel.