Koelhouden.nl

Haier HFW7720ENMB

Bekijk de goedkoopste Haier HFW7720ENMB

De Haier HFW7720ENMB is te koop bij

Review
Haier HFW7720ENMB

De Haier HFW7720ENMB is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Het heeft een MyZone lade waarin je de temperatuur naar wens kunt instellen, ideaal voor verse producten. Het vriesgedeelte heeft een handige lade in plaats van een deur, waardoor je gemakkelijk bij je diepvriesproducten kunt.

De koelkast heeft een energieklasse van A+ en biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen, met verstelbare planken en deurvakken. Het heeft een netto inhoud van 477 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is normaal met 37 dB. De koelkast heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaar en duurzaam is en voedsel optimaal gekoeld wordt.

Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om etenswaren langer vers te houden.

De Haier HFW7720ENMB is een Amerikaanse koelkast met een MyZone lade waarin je de temperatuur naar wens kunt instellen. Ideaal voor verse producten zoals aardbeien en biefstuk. Het vriesgedeelte heeft een handige lade in plaats van een deur, waardoor je gemakkelijk bij je diepvriesproducten kunt. Geschikt voor boodschappen van 5 personen of meer.

Ruime, praktische en energiezuinige Amerikaanse koelkast.

De Haier HFW7720ENMB is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige functies zoals verstelbare planken en deurvakken. Met een energieklasse van A+ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De Haier HFW7720ENMB is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime en praktische koelkast.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Haier HFW7720ENMB Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 302 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 120,8 euro per jaar. Dit betekent dat je rekening moet houden met hogere energiekosten bij het gebruik van deze koelkast. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het maken van je keuze, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare en duurzame Amerikaanse koelkast van topkwaliteit.

De Haier HFW7720ENMB Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat deze betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit is belangrijk om de versheid en kwaliteit van je etenswaren te behouden. Met deze koelkast ben je verzekerd van een uitstekende bouwkwaliteit en koelkwaliteit.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Haier HFW7720ENMB Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 477 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 337 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 140 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koelkast voldoende ruimte voor het opslaan van voedsel en dranken.

Koelkast heeft normaal geluidsniveau van 37 dB.

Het geluidsniveau van de Haier HFW7720ENMB Amerikaanse koelkast is 37 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Met dit geluidsniveau valt de koelkast niet in de categorie luid (vanaf 39 dB), maar ook niet in de categorie stil (t/m 35 dB). Het is belangrijk om te weten dat het geluidsniveau van een koelkast subjectief kan zijn en kan variëren afhankelijk van de omgeving en de instellingen van de koelkast.

Geschikt voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Haier HFW7720ENMB Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast niet goed zal functioneren bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de koelkast optimaal te laten werken. Hierdoor is het mogelijk om extra koelruimte te creëren in je schuur of garage, wat handig kan zijn voor het bewaren van dranken en andere gekoelde producten.

Koelkast met vershoudzone voor langer verse etenswaren.

De Haier HFW7720ENMB Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koelkast, vooral als je de koelkast wilt gebruiken in een schuur of garage waar de temperatuur kan variëren.