Koelhouden.nl

Haier HSR3918ENPB

Bekijk de goedkoopste Haier HSR3918ENPB

De Haier HSR3918ENPB is te koop bij

Review
Haier HSR3918ENPB

De Haier HSR3918ENPB is een Amerikaanse koelkast met een strak zwart design. Het heeft een vrijstaand model met een vriesgedeelte en het No Frost-systeem, waardoor ontdooien niet nodig is. Met een netto inhoud van 528 liter is er voldoende ruimte voor grote boodschappen.

De bouwkwaliteit is solide en duurzaam, terwijl de koelkwaliteit in de topklasse valt. Het geluidsniveau van 38 dB wordt als normaal beschouwd, maar het is niet de beste keuze voor wie op zoek is naar een stille koelkast. De koelkast kan in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren. Het energieverbruik is relatief hoog, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 126,8 euro.

De Haier HSR3918ENPB is een Amerikaanse koelkast die perfect is voor grote boodschappen. Het zwarte design maakt het een eyecatcher in je keuken. Dankzij de luchtgaten is het overal even koud, dus je kunt je groenten en fruit overal bewaren. Bovendien heeft de koelkast weinig onderhoud nodig, omdat de condensor is afgedekt en het vriesgedeelte niet ontdooid hoeft te worden.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost-systeem.

De Haier HSR3918ENPB is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij het No Frost-systeem hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met de Haier HSR3918ENPB heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Amerikaanse koelkast met hoog energieverbruik en kosten.

De Haier HSR3918ENPB Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 317 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 126,8 euro. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie. Het is echter vermeldenswaard dat de koelkast mogelijk andere functies en voordelen biedt die de hogere energiekosten kunnen compenseren.

Betrouwbare, duurzame koelkast met uitstekende koelprestaties.

De Haier HSR3918ENPB Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het solide en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat de koelkast betrouwbaar is en een langere levensduur heeft. Wat betreft de koelkwaliteit scoort deze koelkast echter in de topklasse. Dit betekent dat het apparaat efficiënt koelt en een optimale temperatuur behoudt, waardoor jouw voedsel langer vers blijft. Met deze koelkast kun je dus rekenen op zowel een degelijke constructie als uitstekende koelprestaties.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Haier HSR3918ENPB Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 528 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 337 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 191 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten. Kortom, deze koelkast biedt meer dan genoeg ruimte voor een groot huishouden.

Geluidsniveau van Amerikaanse koelkast is normaal.

Het geluidsniveau van de Haier HSR3918ENPB Amerikaanse koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Met dit geluidsniveau zal je de koelkast waarschijnlijk wel kunnen horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 38 dB hoger is dan het stille niveau van 35 dB, maar nog steeds binnen het normale bereik valt. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model misschien niet de beste keuze.

Amerikaanse koelkast voor schuur of garage.

De Haier HSR3918ENPB Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast niet goed zal functioneren bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de koelkast optimaal te laten werken. Hierdoor is het mogelijk om extra koelruimte te creëren in je schuur of garage, wat handig kan zijn voor het bewaren van extra voedsel of dranken.

Koelkast voor schuur/garage zonder vershoudzone.

De Haier HSR3918ENPB Amerikaanse koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een speciale temperatuur kunt bewaren om ze langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun versheid.