Koelhouden.nl

Haier HSW79F18DIPT

Bekijk de goedkoopste Haier HSW79F18DIPT

De Haier HSW79F18DIPT is te koop bij

Review
Haier HSW79F18DIPT

De Haier HSW79F18DIPT is een Amerikaanse koelkast met waterdispenser. Hij heeft een overzichtelijke indeling met 3 plateaus en 2 groentelades. De luchtvochtigheid in de vershoudzone is aanpasbaar, zodat je groente en fruit langer kunt bewaren.

Met een geluidsniveau van 36 decibel is hij redelijk stil. De condensor is afgedekt en het vriesvak heeft No Frost, waardoor er weinig onderhoud nodig is. De koelkast heeft een energieklasse D en een jaarlijks energieverbruik van 267 kWh, wat neerkomt op ongeveer 106,8 euro per jaar aan energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn betrouwbaar en duurzaam, en de koelprestaties zijn uitstekend.

Met een netto inhoud van 601 liter is er voldoende ruimte voor al je boodschappen. Het geluidsniveau van 36 dB is normaal en niet storend. De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven.

De Haier HSW79F18DIPT is een Amerikaanse koelkast met waterdispenser. Hij heeft een overzichtelijke indeling met 3 plateaus en 2 groentelades. De luchtvochtigheid in de vershoudzone is aanpasbaar, zodat je groente en fruit langer kunt bewaren. Met een geluidsniveau van 36 decibel is hij redelijk stil. De condensor is afgedekt en het vriesvak heeft No Frost, waardoor er weinig onderhoud nodig is.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Haier HSW79F18DIPT is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de Haier HSW79F18DIPT heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Amerikaanse koelkast met energieklasse D, gemiddeld verbruik.

De Haier HSW79F18DIPT Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 267 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 106,8 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met uitstekende koelprestaties.

De Haier HSW79F18DIPT Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit, behoort deze koelkast tot de topklasse. Dit betekent dat het apparaat uitstekende koelprestaties levert, waardoor je voedsel langer vers blijft. Met deze koelkast kun je dus rekenen op zowel een degelijke constructie als een efficiënte koeling.

Grote Amerikaanse koelkast met veel ruimte.

De Haier HSW79F18DIPT Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 601 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 391 liter, wat ruim genoeg is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 210 liter, wat voldoende ruimte biedt voor al je ingevroren voedsel. Met deze grote capaciteit hoef je je nooit zorgen te maken dat je niet genoeg ruimte hebt voor al je boodschappen.

Stil geluidsniveau, geen storende geluiden, rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Haier HSW79F18DIPT Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luid wordt ervaren. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van de koelkast. Het is prettig om te weten dat deze koelkast stil genoeg is om een rustige omgeving te behouden in je keuken.

Geschikte koelkast voor schuur of garage.

De Haier HSW79F18DIPT Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren en dranken, waardoor je gemakkelijk voorraad kunt aanleggen. Bovendien is de koelkast voorzien van handige functies zoals een water- en ijsdispenser, waardoor je altijd kunt genieten van gekoelde drankjes. Met zijn robuuste constructie en energiezuinige werking is deze koelkast een betrouwbare keuze voor gebruik in de schuur of garage.

Koelkast met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Haier HSW79F18DIPT Amerikaanse koelkast heeft een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en vochtigheidsgraad, waardoor je vlees, vis en groenten langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Je kunt de temperatuur van de vershoudzone eenvoudig aanpassen naar jouw wensen, zodat je altijd de ideale omstandigheden hebt om je etenswaren vers te houden.