Koelhouden.nl

Haier HTW5620CNMP

Bekijk de goedkoopste Haier HTW5620CNMP

De Haier HTW5620CNMP is te koop bij

Review
Haier HTW5620CNMP

De Haier HTW5620CNMP is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Met een energieklasse C heeft het een gemiddeld energieverbruik van 181 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn topklasse, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is.

Het heeft een netto inhoud van 414 liter, geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. Deze koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze.

De Haier HTW5620CNMP is een koel-vriescombinatie met een multifunctionele MyZone vershoudzone. Het biedt luchtcirculatie door de hele koelkast voor een gelijke temperatuur. Met de 2 Easy Access vrieslades kun je direct pakken wat je nodig hebt en blijven de lades en verpakkingen ijsvrij dankzij No Frost.

No-frost koel-vriescombinatie, geen ijsvorming, efficiënt en gemakkelijk.

De Haier HTW5620CNMP is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke manier van koelen en vriezen.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik, hogere kosten.

De Haier HTW5620CNMP koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 181 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat je ongeveer 72,4 euro per jaar aan energiekosten kwijt bent. Dit is iets hoger dan bij koelkasten met een hogere energie-efficiëntieklasse. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, langdurige betrouwbaarheid en versheid.

De Haier HTW5620CNMP koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Haier HTW5620CNMP koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 414 liter, waarvan 289 liter voor het koelgedeelte en 125 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stil geluidsniveau, geen storende geluiden in keuken.

Het geluidsniveau van de Haier HTW5620CNMP koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koel-vriescombinatie geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het koken of eten. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving terwijl je voedsel vers en gekoeld blijft.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, geschikt voor hogere temperaturen.

De Haier HTW5620CNMP koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed door lagere temperaturen. Het is echter goed om te weten dat deze koel-vriescombinatie speciaal is ontworpen om te functioneren in omgevingen met hogere temperaturen, waardoor je jouw extra koelruimte kunt creëren waar je het nodig hebt.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Haier HTW5620CNMP koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.