Koelhouden.nl

Inventum IKK1021D

Bekijk de goedkoopste Inventum IKK1021D

De Inventum IKK1021D is te koop bij

Review
Inventum IKK1021D

De Inventum IKK1021D is een inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, geschikt voor 3 personen. Met een geluidsniveau van 38 dB is hij relatief stil en kan hij in een open keuken worden ingebouwd. De koelkast heeft anti-ijsvormingstechnologie en een netto inhoud van 160 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen.

Het energieverbruik is echter relatief hoog, met een jaarlijks verbruik van 96 kWh en kosten van 38,4 euro. De bouw- en koelkwaliteit zijn basisklasse, wat betekent dat de levensduur mogelijk minder hoog is. De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de gevoeligheid voor extreme temperaturen en vochtigheid.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Inventum IKK1021D is een inbouw koelkast met 4 plateaus, een groentelade en 4 deurvakken. Hij is geschikt voor het bewaren van eten voor 3 personen. Met een maximaal geluidsniveau van 38 decibel is hij relatief stil en kan hij in een open keuken worden ingebouwd.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie. Praktische keuze.

De Inventum IKK1021D is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan het invriezen van voedsel. De koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Met deze specificaties is de Inventum IKK1021D een praktische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige inbouw koelkast zonder vriesgedeelte.

Niet energiezuinige inbouw koelkast met hoog verbruik.

De Inventum IKK1021D inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 96 kWh en energiekosten van 38,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met basisklasse bouw- en koelkwaliteit.

De Inventum IKK1021D inbouw 1-deurs koelkast heeft een basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen met een hogere klasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Inbouw koelkast met normale grootte en voldoende ruimte.

De Inventum IKK1021D inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 160 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast voldoende ruimte biedt voor het opslaan van voedsel en dranken voor een huishouden van 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of deze koelkast een vriesruimte heeft. Het is belangrijk om dit te overwegen bij het maken van je keuze, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren.

Normaal geluidsniveau voor inbouw koelkast.

Het geluidsniveau van de Inventum IKK1021D inbouw 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Met een geluidsniveau van 38 dB zal je de koelkast waarschijnlijk wel horen, maar het geluid zal niet storend zijn. Dit is belangrijk om te weten, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer wilt plaatsen.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Inventum IKK1021D inbouw 1-deurs koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet bestand is tegen extreme temperaturen en vochtigheid, wat vaak voorkomt in deze ruimtes. Hierdoor kan de koelkast minder goed functioneren en kan de levensduur ervan worden verkort. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de omgevingstemperatuur en vochtigheid beter gecontroleerd kunnen worden.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Inventum IKK1021D inbouw 1-deurs koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.