Koelhouden.nl

Inventum IKK1221D

Bekijk de goedkoopste Inventum IKK1221D

De Inventum IKK1221D is te koop bij

Review
Inventum IKK1221D

De Inventum IKK1221D is een inbouw 1-deurs koelkast met genoeg ruimte voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Het heeft 5 plateaus en een verstelbaar interieur, waardoor je gemakkelijk je boodschappen kunt indelen. De koelkast heeft ook een groentelade en 4 deurvakken voor flessen. Met slechts 38 decibel maakt de koelkast weinig geluid.

Het is een praktische en efficiënte koelkast zonder vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten. Het energieverbruik van deze koelkast is relatief hoog, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij de aanschaf. De bouw- en koelkwaliteit zijn in de basisklasse, wat invloed kan hebben op de betrouwbaarheid en levensduur van de koelkast.

De netto inhoud van het koelgedeelte is 200 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Helaas heeft de koelkast geen vriesruimte en vershoudzone. Het geluidsniveau is normaal en de koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage.

De Inventum IKK1221D is een inbouw 1-deurs koelkast met genoeg ruimte voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Met 5 plateaus en een verstelbaar interieur, kun je gemakkelijk je boodschappen indelen. Daarnaast heeft de koelkast een groentelade en 4 deurvakken voor flessen. Met slechts 38 decibel maakt de koelkast weinig geluid.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming, praktisch en efficiënt.

De Inventum IKK1221D is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van je verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over anti-ijsvorming, wat betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de Inventum IKK1221D haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Niet energiezuinige inbouw koelkast, hoge energiekosten.

De Inventum IKK1221D inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 101 kWh en energiekosten van 40,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een apparaat dat je energierekening helpt verlagen.

Inbouw koelkast met basisklasse bouwkwaliteit.

De Inventum IKK1221D inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van het koelsysteem. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Inbouw koelkast met normale grootte en voldoende ruimte.

De Inventum IKK1221D inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 200 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast voldoende ruimte biedt voor het opslaan van voedsel en dranken voor een huishouden van 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of deze koelkast een vriesruimte heeft. Het is belangrijk om dit te weten, omdat een vriesgedeelte handig kan zijn voor het bewaren van bevroren voedsel.

Geluidsniveau van 38 dB, niet storend.

Het geluidsniveau van de Inventum IKK1221D inbouw 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Met een geluidsniveau van 38 dB zal je de koelkast waarschijnlijk wel horen, maar het geluid zal niet storend zijn. Dit is belangrijk om te weten, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer wilt plaatsen.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Inventum IKK1221D inbouw 1-deurs koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet bestand is tegen extreme temperaturen en vochtigheid, wat vaak voorkomt in deze ruimtes. Hierdoor kan de koelkast minder goed functioneren en kan de levensduur ervan worden verkort. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de omgevingstemperatuur en vochtigheid beter gecontroleerd kunnen worden.

Koelkast zonder vershoudzone, etenswaren bederven sneller.

De Inventum IKK1221D inbouw 1-deurs koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om bijvoorbeeld vlees, vis en groenten langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven.