Koelhouden.nl

Inventum IKV1788S

Bekijk de goedkoopste Inventum IKV1788S

De Inventum IKV1788S is te koop bij

Review
Inventum IKV1788S

De Inventum IKV1788S is een inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het apparaat heeft een netto inhoud van 243 liter, waarvan 180 liter voor het koelgedeelte en 63 liter voor het vriesgedeelte. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Het geluidsniveau van de koelkast is 41 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het apparaat valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en de koelkwaliteit valt in de middenklasse. De koel-vriescombinatie heeft echter geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

Het apparaat is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de fluctuerende temperatuur. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft en de energierekening met ongeveer 87,2 euro per jaar zal verhogen.

De Inventum IKV1788S is een inbouw koel-vriescombinatie. Het heeft een vershoudlade met instelbare luchtvochtigheid, een maxi-fresh filter om geurtjes te voorkomen en 4 plateaus voor boodschappen van 3-4 personen. Het vriesgedeelte heeft No Frost, dus je hoeft het nooit te ontdooien. Dit bespaart tijd en onderhoud.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Inventum IKV1788S is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw verse producten en diepvriesproducten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De Inventum IKV1788S inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 218 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 87,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Inbouw koel-vriescombinatie met basisklasse bouwkwaliteit.

De Inventum IKV1788S inbouw koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. De koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie valt in de middenklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met koelkasten in de hogere klasse.

Inbouw koel-vriescombinatie met 243 liter inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Inventum IKV1788S inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 243 liter, waarvan 180 liter voor het koelgedeelte en 63 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'normaal' (60 tot 90 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor stiltezoekers.

Het geluidsniveau van de Inventum IKV1788S inbouw koel-vriescombinatie is 41 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Inventum IKV1788S inbouw koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert en niet constant is. De koelkast heeft een stabiele omgevingstemperatuur nodig om optimaal te kunnen functioneren. Plaatsing in de schuur of garage kan leiden tot verminderde prestaties en een kortere levensduur van het apparaat. Het is daarom aan te raden om de koel-vriescombinatie binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gecontroleerd kan worden.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Inventum IKV1788S inbouw koel-vriescombinatie beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.