Koelhouden.nl

Inventum KK550B

Bekijk de goedkoopste Inventum KK550B

De Inventum KK550B is te koop bij

Review
Inventum KK550B

De Inventum KK550B is een zwarte tafelmodel koelkast met ruimte voor boodschappen van 1 of 2 personen. Het heeft 2 legplateaus, 3 deurvakken en een transparante groentelade om je boodschappen overzichtelijk in te delen. De metalen behuizing voorkomt krassen en de afgedekte condensor voorkomt stofophoping.

Het is een vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan vriesmogelijkheden. Het heeft geen anti-ijsvorming functie, dus handmatig ontdooien kan nodig zijn. Het energieverbruik is relatief hoog, met jaarlijkse energiekosten van ongeveer 36 euro. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar maar niet geavanceerd.

De netto inhoud is 131 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is luid en het is niet geschikt voor plaatsing in een schuur of garage. Het heeft geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het vers houden van voedsel.

De Inventum KK550B is een zwarte tafelmodel koelkast met ruimte voor boodschappen van 1 of 2 personen. Met 2 legplateaus, 3 deurvakken en een transparante groentelade kun je je boodschappen overzichtelijk indelen. De metalen behuizing voorkomt krassen en de afgedekte condensor zorgt ervoor dat er geen stoflaagje op het rooster komt. De binnenverlichting helpt je 's avonds bij het vinden van snacks.

Vrijstaande tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte.

De Inventum KK550B is een vrijstaand tafelmodel koelkast zonder vriesgedeelte. Het ontbreken van een vriesgedeelte kan een nadeel zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan een koelkast met vriesmogelijkheden. Echter, voor mensen die alleen behoefte hebben aan extra koelruimte kan dit juist een voordeel zijn. De koelkast heeft geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat handmatig ontdooien nodig kan zijn om ijsvorming te voorkomen. Dit kan een tijdrovend proces zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke koelkast.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik, hogere kosten.

De Inventum KK550B tafelmodel koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 90 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten ook hoger zijn. In dit geval bedragen de energiekosten per jaar ongeveer 36 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met basiskoelingstechnologie.

De Inventum KK550B tafelmodel koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, zal deze koelkast nog steeds lang meegaan. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten heeft om voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het biedt mogelijk niet de meest geavanceerde koelingstechnologieën. Desondanks is deze koelkast een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame optie.

Tafelmodel koelkast met 131 liter inhoud.

De Inventum KK550B tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 131 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Dit valt in de categorie 'klein' volgens de vuistregel van 150 liter of minder. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 131 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het netto vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen is de capaciteit van deze koelkast voldoende voor een klein huishouden.

Luid geluidsniveau, niet stil, niet normaal.

Het geluidsniveau van de Inventum KK550B tafelmodel koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Inventum KK550B tafelmodel koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de koelkast ook niet goed functioneren in koude omgevingen, zoals in de winter. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gereguleerd kan worden.

Tafelmodel koelkast zonder vershoudzone kan nadeel zijn.

De Inventum KK550B tafelmodel koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk ideaal voor het bewaren van vlees, vis en groenten op een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast. Hierdoor blijven deze producten langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Het ontbreken van een vershoudzone kan dus een gemis zijn voor mensen die veel waarde hechten aan het vers houden van hun voedsel.