Koelhouden.nl

Inventum KV1808B

Bekijk de goedkoopste Inventum KV1808B

De Inventum KV1808B is te koop bij

Review
Inventum KV1808B

De Inventum KV1808B is een vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie, waardoor ontdooien niet nodig is. Met een inhoud van 270 liter en 4 glazen plateaus is er genoeg ruimte voor al je boodschappen. De Superkoelen functie zorgt ervoor dat je grote voorraad goed gekoeld blijft.

De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat resulteert in hogere energiekosten van ongeveer 87,6 euro per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, betrouwbaar maar niet topklasse. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 199 liter en het vriesgedeelte 71 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau van 41 dB wordt als luid beschouwd.

De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in een schuur of garage vanwege temperatuurfluctuaties en slechte isolatie. Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, waardoor verse producten sneller kunnen bederven.

De Inventum KV1808B is een vrijstaande koel-vriescombinatie die nooit hoeft te worden ontdooid dankzij No Frost. Met een inhoud van 270 liter is er genoeg ruimte voor al je boodschappen. Je kunt de koelkast netjes en overzichtelijk indelen met de 4 glazen plateaus. De functie Superkoelen zorgt ervoor dat je grote voorraad goed gekoeld blijft. Door de afgedekte condensor gaat de koel-vriescombinatie extra lang mee.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Inventum KV1808B is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die zorgt voor gemak en tijdsbesparing. De koel-vriescombinatie biedt voldoende ruimte voor het opbergen van je etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met de Inventum KV1808B haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Inventum KV1808B koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 219 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 87,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met basisklasse koelkwaliteit.

De Inventum KV1808B koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het geen topklasse bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden, maar het biedt mogelijk niet de geavanceerde koeltechnologieën die sommige andere modellen hebben. Over het algemeen is de Inventum KV1808B een solide keuze voor een koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Inventum KV1808B koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 199 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 71 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Deze koel-vriescombinatie biedt dus voldoende ruimte voor het opslaan van voedsel en is geschikt voor middelgrote huishoudens.

Luid geluidsniveau van koel-vriescombinatie.

Het geluidsniveau van de Inventum KV1808B koel-vriescombinatie is 41 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de koelkast in een ruimte plaatst waar je veel tijd doorbrengt, zoals de keuken of de woonkamer.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Inventum KV1808B koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert en niet goed geïsoleerd is. Hierdoor kan de koelkast niet optimaal functioneren en kan het de levensduur van het apparaat verkorten. Het is daarom aan te raden om deze koel-vriescombinatie binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur constant is en de isolatie beter is.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De Inventum KV1808B koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven en dat je ze dus minder lang kunt bewaren.