Koelhouden.nl

Inventum VR1720W

Bekijk de goedkoopste Inventum VR1720W

De Inventum VR1720W is te koop bij

Review
Inventum VR1720W

De Inventum VR1720W is een vrieskast met een capaciteit van 238 liter. Dit maakt het ideaal voor gezinnen of mensen die veel diepvriesruimte nodig hebben. Wat het nog interessanter maakt, is dat het ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of bijkeuken kan worden geplaatst.

Deze vrieskast valt op door zijn gestructureerde opslag met verschillende lades en vakken. Het heeft ook een energieklasse E-label met een jaarlijks verbruik van 234 kWh, wat leidt tot kosten van ongeveer €65,52 per jaar. De geluidsproductie is met 41 dB wat aan de luide kant, maar de geluidsbeleving kan variëren.

Wat betreft bouwkwaliteit wordt de VR1720W gecategoriseerd als middenklasse, wat aangeeft dat het betrouwbaar is, hoewel het misschien niet de premium kenmerken van topklasse modellen heeft. Het is ook geschikt voor plaatsing in ruimtes die boven de 0 graden blijven, wat het flexibel maakt voor verschillende huishoudelijke behoeften.

Inventum VR1720W Review

De Inventum VR1720W is een indrukwekkende vrieskast met een capaciteit van 238 liter, geschikt voor het bewaren van een breed scala aan diepvriesproducten voor drie personen. Met meerdere lades en vakken is het een ideale keuze voor gezinnen of iedereen die veel opslagruimte nodig heeft voor hun diepvriesproducten. Het feit dat de vriezer ook geschikt is voor plaatsing in een onverwarmde ruimte zoals een schuur of bijkeuken, maakt het nog aantrekkelijker voor mensen met beperkte ruimte in de keuken.

Type vriezer: Vrieskast

De Inventum VR1720W valt onder het model "vrieskast". Dit type vriezer is verticaal en biedt meerdere opslagniveaus via lades en vakken. Een vrieskast is perfect voor gezinnen omdat het een gestructureerde manier biedt om voedsel op te slaan en te categoriseren. De VR1720W heeft een bovenste gedeelte met drie vakken met een klep voor het opslaan van ijsjes, ijsblokjes en diepvriesfruit. De onderste vier lades zijn ideaal voor grotere items zoals pizza's, broden en bakjes met restjes.

Stroomverbruik: Energieklasse E met jaarlijks verbruik van 234 kWh

Dit model van Inventum heeft een energieklasse E-label. Hoewel het niet het meest energiezuinige label is, heeft het nog steeds een redelijk energieverbruik van 234 kWh per jaar, wat resulteert in energiekosten van ongeveer €65,52 per jaar. Het is altijd een goed idee om te letten op het energieverbruik van elektronische apparaten, niet alleen vanwege de kosten maar ook vanwege de milieu-impact.

Bouwkwaliteit: Middenklasse bouwkwaliteit

De VR1720W is gecategoriseerd als een vriezer met middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat het apparaat is ontworpen met betrouwbaarheid in gedachten, maar misschien niet de premium materialen of functies heeft die te vinden zijn in topklasse modellen. Desondanks geeft een middenklasse bouwkwaliteit nog steeds vertrouwen in de levensduur van het product, wat betekent dat je jarenlang plezier kunt hebben van jouw aankoop.

Inhoud: 238 liter - Normaal formaat

Met een netto inhoud van 238 liter valt de VR1720W in de categorie 'Normaal', wat betekent dat het geschikt is voor de meeste huishoudens, met voldoende ruimte voor de diepvriesbehoeften van drie personen. Deze ruimte is verdeeld over verschillende lades en vakken, wat helpt bij het organiseren van jouw voedsel.

Geluidsniveau: 41 dB - Luid

De geluidsproductie van de VR1720W is 41 dB, wat het categoriseert als 'Luid'. Hoewel dit iets luider is dan sommige andere modellen op de markt, is het belangrijk op te merken dat de daadwerkelijke geluidsbeleving kan variëren afhankelijk van de plaatsing en de omgeving van de vriezer.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, boven 0 graden

De Inventum VR1720W vriezer is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 0 graden blijft. Dit maakt de vriezer veelzijdig en perfect voor huishoudens die extra opslagruimte buiten de keuken nodig hebben. Het is wel belangrijk om altijd te zorgen voor een veilige en stabiele plaatsing, ongeacht waar je het apparaat plaatst.