Koelhouden.nl

LG GBP62PZNAC DoorCooling+

Bekijk de goedkoopste LG GBP62PZNAC DoorCooling+

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ is te koop bij

Review
LG GBP62PZNAC DoorCooling+

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ is een energiezuinige koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. Het apparaat heeft een Fresh Converter vershoudzone waarvan de temperatuur gemakkelijk kan worden aangepast. De DoorCooling zorgt ervoor dat de koude lucht beter wordt vastgehouden en het geluidsniveau is slechts 35 decibel.

De koelkast is vrijstaand en voorzien van No Frost technologie, waardoor ontdooien niet nodig is. De DoorCooling+ functie verdeelt de temperatuur gelijkmatig in de koelkast, waardoor voedsel langer vers blijft. Met een energieklasse A en een jaarlijks energieverbruik van 110 kWh en energiekosten van 44 euro, is deze koel-vriescombinatie zowel efficiënt als kostenbesparend. De bouwkwaliteit is middenklasse, maar de koelkwaliteit is topklasse.

Met een netto inhoud van 384 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. Het is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer vers houden van verse producten.

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ is een energiezuinige koel-vriescombinatie met energieklasse A. Het heeft genoeg ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. De temperatuur in de Fresh Converter vershoudzone kan gemakkelijk worden aangepast. De DoorCooling zorgt ervoor dat de koude lucht beter wordt vastgehouden en het geluidsniveau is slechts 35 decibel.

Koel-vriescombinatie met No Frost technologie en DoorCooling+.

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De DoorCooling+ functie zorgt ervoor dat de temperatuur in de koelkast gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor je voedsel langer vers blijft. Met deze koelkast heb je dus altijd een optimaal gekoelde en georganiseerde opslagruimte voor je etenswaren.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, lage energiekosten, houdt voedsel koel.

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 110 kWh en energiekosten van 44 euro, is deze koelkast een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een apparaat dat zowel efficiënt als kostenbesparend is. Met deze koel-vriescombinatie kun je je voedsel koel houden zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met uitstekende koelprestaties.

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van dit apparaat is echter van topklasse, wat betekent dat het optimale koelprestaties levert. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus langer genieten van je aankoop, dankzij de betrouwbaarheid en de uitstekende koelprestaties.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 39 dB.

Het geluidsniveau van de LG GBP62PZNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 39 dB, voldoet deze koelkast aan de vuistregel voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving in hun keuken willen behouden. Je zult geen last hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, gelijkmatige temperatuurverdeling.

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed door lagere temperaturen. Door de speciale DoorCooling+ technologie blijft de temperatuur in de koelkast gelijkmatig verdeeld, waardoor jouw etenswaren langer vers blijven. Dit maakt de koel-vriescombinatie ideaal voor extra opslagruimte in jouw schuur of garage.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.