Koelhouden.nl

LG GML844MCAE

Bekijk de goedkoopste LG GML844MCAE

De LG GML844MCAE is te koop bij

Review
LG GML844MCAE

De LG GML844MCAE is een Amerikaanse koelkast zonder waterleiding. Het heeft een waterreservoir om koud water en ijsblokjes bij te vullen. Met capaciteit voor 5 personen, behoudt het verse etenswaren langer in de Big Fresh Zone en blaast het koude lucht aan de voorkant bij het openen van de deur. Het filtert geurtjes met het Pure-N-Fresh systeem.

De koelkast is vrijstaand en heeft een vriesgedeelte met No Frost technologie, waardoor ontdooien niet nodig is. Het heeft een energieklasse E en een jaarlijks energieverbruik van 314 kWh, wat redelijk energiezuinig is. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is en het voedsel optimaal gekoeld wordt. Met een netto inhoud van 506 liter biedt de koelkast voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 40 dB, wat als luid wordt beschouwd.

De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage en heeft geen vershoudzone.

De LG GML844MCAE is een Amerikaanse koelkast zonder waterleiding. Het heeft een waterreservoir om koud water en ijsblokjes bij te vullen. Met capaciteit voor 5 personen, behoudt het verse etenswaren langer in de Big Fresh Zone en blaast het koude lucht aan de voorkant bij het openen van de deur. Het filtert geurtjes met het Pure-N-Fresh systeem.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De LG GML844MCAE is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden. Met zijn strakke design en moderne uitstraling is deze koelkast een aanwinst voor elke keuken.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk energiezuinig, ruime Amerikaanse koelkast.

De LG GML844MCAE Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 314 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat deze koelkast redelijk energiezuinig is. Dit betekent dat je jaarlijks ongeveer 125,6 euro aan energiekosten zou moeten betalen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige koelkast op de markt is, is het nog steeds een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime Amerikaanse koelkast met redelijke energie-efficiëntie.

Betrouwbare en duurzame Amerikaanse koelkast, optimale koeling.

De LG GML844MCAE Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat deze betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven en dat er geen temperatuurschommelingen zijn. Met deze koelkast ben je verzekerd van een uitstekende bouwkwaliteit en koelkwaliteit.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De LG GML844MCAE Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 506 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 286 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 220 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opslaan van al je verse en bevroren producten.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de LG GML844MCAE Amerikaanse koelkast is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk om rekening mee te houden, vooral als je een open keuken hebt of als de koelkast zich in de buurt van een slaapkamer bevindt. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De LG GML844MCAE Amerikaanse koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de vochtigheid in deze ruimtes ook hoger zijn, wat kan leiden tot condensvorming en mogelijke schade aan de koelkast. Het is daarom aan te raden om de LG GML844MCAE Amerikaanse koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De LG GML844MCAE Amerikaanse koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.