Koelhouden.nl

LG GSLV31DSXE

Bekijk de goedkoopste LG GSLV31DSXE

De LG GSLV31DSXE is te koop bij

Review
LG GSLV31DSXE

De LG GSLV31DSXE is een Amerikaanse koelkast met een capaciteit van 634 liter. Het heeft een vershoudzone, Multi Air Flow systeem en water- en ijsdispenser. De vriezer is groot genoeg voor XL-pizzadozen en heeft een No Frost systeem.

De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het geluidsniveau is acceptabel en zou geen storende factor moeten zijn in je keuken. Helaas is de koelkast niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de extreme temperaturen en vochtigheid.

Ook heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.

De LG GSLV31DSXE is een Amerikaanse koelkast met een capaciteit van 634 liter. Het heeft een vershoudzone, Multi Air Flow systeem en water- en ijsdispenser. De vriezer is groot genoeg voor XL-pizzadozen en heeft een No Frost systeem.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost functie.

De LG GSLV31DSXE is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Met de No Frost functie hoef je de koelkast nooit te ontdooien, wat zorgt voor gemak en tijdsbesparing.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, hoge energiekosten.

De LG GSLV31DSXE Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 349 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 139,6 euro. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie. Het is raadzaam om te kijken naar koelkasten met een hogere energie-efficiëntieklasse om energie en kosten te besparen op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met optimale koelprestaties.

De LG GSLV31DSXE Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koelkast kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime inhoud.

De LG GSLV31DSXE Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 416 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 218 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Geluidsniveau van koelkast is acceptabel, niet storend.

Het geluidsniveau van de LG GSLV31DSXE Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau is acceptabel en zou geen storende factor moeten zijn in je keuken. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving terwijl je eten vers blijft in deze koelkast.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De LG GSLV31DSXE Amerikaanse koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet bestand is tegen extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de vochtigheid in deze ruimtes ook hoger zijn, wat kan leiden tot condensvorming en schade aan de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en een langere levensduur.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De LG GSLV31DSXE Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je producten sneller bederven en dat je vaker naar de supermarkt moet om nieuwe boodschappen te halen. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.