Koelhouden.nl

LG GSLV91MCAD Door Cooling

Bekijk de goedkoopste LG GSLV91MCAD Door Cooling

De LG GSLV91MCAD Door Cooling is te koop bij

Review
LG GSLV91MCAD Door Cooling

De LG GSLV91MCAD Door Cooling is een energiezuinige Amerikaanse koelkast met Metal Fresh en DoorCooling om voedselverspilling te voorkomen. Het heeft een geluidsniveau van 35 dB, waardoor het geschikt is voor een open keuken. De koelkast heeft een dispenser voor ijskoud water en ijsblokjes, en een flessenrek voor wijn en water.

Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Met een netto inhoud van 635 liter is het geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een rustige omgeving in de keuken. Helaas is de koelkast niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de fluctuerende temperatuur.

Daarnaast heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer vers houden van verse producten.

De LG GSLV91MCAD Door Cooling is een energiezuinige Amerikaanse koelkast die geschikt is voor 5 personen of meer. Dankzij Metal Fresh en DoorCooling blijft het eten extra gekoeld, wat voedselverspilling voorkomt. Met een geluidsniveau van 35 decibel is de koelkast geschikt voor een open keuken. Daarnaast heeft het een dispenser voor ijskoud water en ijsblokjes, en een flessenrek voor wijn en water.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost-systeem.

De LG GSLV91MCAD Door Cooling is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met zijn strakke design en moderne uitstraling is deze koelkast een aanwinst voor elke keuken.

Koelkast met gemiddeld energieverbruik en hoge kosten.

De LG GSLV91MCAD Door Cooling Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 280 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 112 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Middenklasse Amerikaanse koelkast met redelijke betrouwbaarheid.

De LG GSLV91MCAD Door Cooling Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van de koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De LG GSLV91MCAD Door Cooling Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 635 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 416 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Daarnaast heeft het vriesgedeelte een netto inhoud van 219 liter, wat meer dan genoeg ruimte biedt voor al je ingevroren voedsel. Met deze grote capaciteit hoef je je nooit zorgen te maken over het tekort aan opslagruimte in deze koelkast.

Stille Amerikaanse koelkast met laag geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de LG GSLV91MCAD Door Cooling Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat valt binnen de categorie 'Stil' volgens de vuistregel. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van deze koelkast. Het lage geluidsniveau zorgt voor een rustige en aangename omgeving in je keuken. Je kunt dus genieten van de functionaliteit van deze koelkast zonder dat het geluid je stoort.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De LG GSLV91MCAD Door Cooling Amerikaanse koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert en niet goed geïsoleerd is. De koelkast heeft een constante temperatuur nodig om optimaal te kunnen functioneren en de levensduur van de producten te verlengen. Plaatsing in de schuur of garage kan leiden tot overmatig energieverbruik en verminderde prestaties van de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen.

Koelkast zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De LG GSLV91MCAD Door Cooling Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.