Koelhouden.nl

LG GSXV90MCDE

Bekijk de goedkoopste LG GSXV90MCDE

De LG GSXV90MCDE is te koop bij

Review
LG GSXV90MCDE

De LG GSXV90MCDE Amerikaanse koelkast is een vrijstaand model met handige functies zoals een klopsensor om te zien wat erin zit zonder de deur te openen, een zone om de luchtvochtigheid aan te passen en DoorCooling om de koude lucht binnen te houden. Met No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Het heeft een energieklasse E en verbruikt ongeveer 350 kWh per jaar, wat kan leiden tot hogere energiekosten van ongeveer 140 euro per jaar.

De bouw- en koelkwaliteit zijn van middenklasse niveau, betrouwbaar maar niet de meest geavanceerde technologieën. De netto inhoud is 635 liter, geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is normaal met 36 dB. De koelkast is niet geschikt voor extreme temperaturen in de schuur of garage. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer vers houden van verse producten.

Het LG GSXV90MCDE Amerikaanse koelkastmodel heeft een handige functie waarbij je door op de deur te kloppen kunt zien wat erin zit. Dit bespaart energie doordat je de deur niet hoeft te openen. De koelkast heeft ook een speciale zone om de luchtvochtigheid aan te passen en een functie genaamd DoorCooling om de koude lucht binnen te houden. Op warme dagen kun je ijsblokjes of koud water tappen.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De LG GSXV90MCDE is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden. Met zijn strakke design en moderne uitstraling is deze koelkast een aanwinst voor elke keuken.

Amerikaanse koelkast met energieklasse E verbruikt veel energie.

De LG GSXV90MCDE Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 350 kWh per jaar, kan je verwachten dat deze koelkast redelijk wat energie verbruikt. Dit kan resulteren in hogere energiekosten van ongeveer 140 euro per jaar. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Betrouwbare en duurzame koelkast van middenklasse.

De LG GSXV90MCDE Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een solide keuze voor langdurig gebruik. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het biedt mogelijk niet de meest geavanceerde koeltechnologieën die beschikbaar zijn. Over het algemeen is de LG GSXV90MCDE een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame koelkast.

Grote koelkast met veel opbergruimte voor verse en diepvriesproducten.

De LG GSXV90MCDE Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 635 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 416 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 219 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Stille Amerikaanse koelkast, 36 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de LG GSXV90MCDE Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zal het geen storende factor zijn in je huis. Je kunt dus genieten van een stille omgeving terwijl je eten en drinken koel blijft.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De LG GSXV90MCDE Amerikaanse koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet bestand is tegen extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de koelkast ook niet goed functioneren in koude omgevingen, zoals in de winter in de garage. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en levensduur.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De LG GSXV90MCDE Amerikaanse koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.