Koelhouden.nl

Liebherr CFd 2085-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CFd 2085-20

De Liebherr CFd 2085-20 is te koop bij

Review
Liebherr CFd 2085-20

De Liebherr CFd 2085-20 vrieskist onderscheidt zich door zijn Low Frost-technologie, led-verlichting en de supervriezen optie. Dit model, met zijn bovenste opening, is ideaal voor het bewaren van grotere items en biedt doorgaans meer ruimte dan rechtopstaande vriezers. De vrieskist is ook efficiënt ontworpen om koude luchtverlies te minimaliseren wanneer hij wordt geopend.

Ondanks zijn energieklasse D, heeft deze vriezer een redelijke efficiëntie met een jaarlijks energieverbruik van 162 kWh en kosten van ongeveer €99,6. Hij wordt geprezen om zijn topklasse bouwkwaliteit, wat aangeeft dat het een betrouwbaar en duurzaam product is. De capaciteit van 248 liter maakt hem ook geschikt voor de meeste huishoudens.

Het geluidsniveau van 38 dB wordt als normaal beschouwd, wat betekent dat het niet te storend is voor de meeste gebruikers. Een bijkomend voordeel is dat de vriezer geschikt is voor plaatsing in schuren of garages bij temperaturen boven de -15 graden, en de led-verlichting is nuttig in donkere ruimtes.

Liebherr CFd 2085-20 Review

De Liebherr CFd 2085-20 vrieskist biedt een indrukwekkend scala aan functies die zowel handig als efficiënt zijn. De opvallende kenmerken van dit product zijn de Low Frost-technologie die ijsvorming vermindert, de ingebouwde led-verlichting voor zichtbaarheid in donkere ruimtes, en de supervriezen optie die ervoor zorgt dat nieuwe producten snel en veilig worden ingevroren, met behoud van hun vitamines en smaak. Hieronder duiken we dieper in de verschillende aspecten van deze vriezer.

Type vriezer: Vrieskist model

De Liebherr CFd 2085-20 is een vrieskist, wat betekent dat hij een grote opening aan de bovenkant heeft. Dit type vriezer is ideaal voor het opbergen van grote items en biedt over het algemeen meer opslagruimte dan een rechtopstaand model. Bovendien zijn vrieskisten vaak energiezuiniger. Dankzij de zes voorraadkorven kun je gemakkelijk zien wat er in de vriezer ligt en waar het zich bevindt. Dit ontwerp is ook handig voor het minimaliseren van koude luchtverlies wanneer de vriezer wordt geopend.

Stroomverbruik: Energieklasse D met jaarlijkse kosten van €99,6

Ondanks dat de Liebherr CFd 2085-20 een energieklasse D heeft, is zijn jaarlijkse energieverbruik slechts 162 kWh. Dit resulteert in jaarlijkse energiekosten van ongeveer €99,6. Hoewel er energiezuinigere modellen op de markt zijn, biedt deze vriezer toch een redelijke efficiëntie, zeker gezien zijn grootte en capaciteit.

Bouwkwaliteit: Topklasse duurzaamheid

De bouwkwaliteit van de Liebherr CFd 2085-20 wordt als topklasse beschouwd. Dit betekent dat je kunt verwachten dat deze vriezer betrouwbaar is en een lange levensduur heeft. Een vriezer met topklasse bouwkwaliteit gaat doorgaans langer mee dan een basisklasse model, wat betekent dat je langer plezier zult hebben van je aankoop.

Inhoud: Normale capaciteit van 248 liter

Met een netto inhoud van 248 liter valt de Liebherr CFd 2085-20 in de categorie "Normaal", wat betekent dat hij een capaciteit heeft tussen 110 en 250 liter. Dit maakt hem geschikt voor de meeste huishoudens, met voldoende ruimte voor het bewaren van zowel dagelijkse items als grotere voorraad.

Geluidsniveau: Normaal geluidsniveau van 38 dB

De Liebherr CFd 2085-20 heeft een geluidsniveau van 38 dB, wat als "Normaal" wordt beschouwd. Dit betekent dat je wel wat geluid van de vriezer kunt horen, maar het is niet storend of overmatig luid. Voor de meeste gebruikers zal dit niveau van geluid geen probleem zijn, zeker als de vriezer in een aparte ruimte of garage wordt geplaatst.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, bij temperaturen boven de -15 graden

De Liebherr CFd 2085-20 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de -15 graden blijft. Dit betekent dat je flexibiliteit hebt in waar je de vriezer wilt plaatsen, wat handig kan zijn voor diegenen die ruimte willen besparen in hun keuken of bijkeuken. De ingebouwde led-verlichting is ook een voordeel voor gebruik in donkere ruimtes zoals een garage, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat er in de vriezer ligt.