Koelhouden.nl

Liebherr CNd 5023-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CNd 5023-20

De Liebherr CNd 5023-20 is te koop bij

Review
Liebherr CNd 5023-20

De Liebherr CNd 5023-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met DuoCooling en No Frost technologie. Het apparaat houdt je eten vers en voorkomt dat je het snel moet weggooien. Met een netto inhoud van 280 liter is er voldoende ruimte voor al jouw etenswaren.

Het geluidsniveau van 35 decibel zorgt ervoor dat je het apparaat nauwelijks hoort. De koelkwaliteit is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koel-vriescombinatie.

Het apparaat is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. De Liebherr CNd 5023-20 is voorzien van een vershoudzone, wat ideaal is voor het bewaren van verse producten.

De Liebherr CNd 5023-20 is een koel-vriescombinatie met DuoCooling en No Frost technologie. Het houdt je eten vers en voorkomt dat je het snel weg moet gooien. Met ruimte voor 3 of 4 personen kun je al je boodschappen kwijt. Het lage geluidsniveau van 35 decibel zorgt ervoor dat je het apparaat nauwelijks hoort.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CNd 5023-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met de Liebherr CNd 5023-20 heb je altijd een goed gekoelde en georganiseerde koelkast.

Gemiddeld energieverbruik, hogere energieklasse, hogere energiekosten.

De Liebherr CNd 5023-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 191 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 76,4 euro per jaar liggen. Dit is echter hoger dan bij koelkasten met een hogere energieklasse. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koel-vriescombinatie, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Liebherr CNd 5023-20 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met 280 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr CNd 5023-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 280 liter, waarvan 177 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel wordt een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot beschouwd, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stil geluidsniveau, geen storende geluiden in keuken.

Het geluidsniveau van de Liebherr CNd 5023-20 koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, ruime capaciteit.

De Liebherr CNd 5023-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koel- en vriesruimte nodig hebben buiten de keuken. De koel-vriescombinatie heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken. Het apparaat is goed geïsoleerd en kan dus goed omgaan met fluctuerende temperaturen in de schuur of garage. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet onder het vriespunt daalt, omdat dit de prestaties van de koel-vriescombinatie kan beïnvloeden.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Liebherr CNd 5023-20 koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een geweldige toevoeging is voor het bewaren van verse producten. In deze zone blijven je groenten, fruit en vlees langer vers en behouden ze hun smaak en voedingswaarde. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse ingrediënten gebruikt in je gerechten. De vershoudzone zorgt ervoor dat je producten op de juiste temperatuur worden bewaard, waardoor ze langer houdbaar blijven. Dit is een fantastische functie voor iedereen die waarde hecht aan het behoud van de kwaliteit van zijn voedsel.