Koelhouden.nl

Liebherr FNd 525i-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr FNd 525i-20

De Liebherr FNd 525i-20 is te koop bij

Review
Liebherr FNd 525i-20

De Liebherr FNd 525i-20 vrieskast is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor in de keuken. Met een inhoud van 278 liter is hij geschikt voor 3 tot 4 personen en kan zelfs in ongeïsoleerde ruimtes zoals schuren of garages worden geplaatst, dankzij een minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius. De No Frost-technologie maakt handmatig ontdooien overbodig, wat het onderhoud vermindert.

Er zijn echter ook aandachtspunten. Het apparaat valt in energieklasse D, met een jaarlijks energieverbruik van 198 kWh. Dit betekent dat hij niet de meest energie-efficiënte keuze is, wat resulteert in geschatte jaarlijkse energiekosten van ongeveer 79 euro. Toch is het voor veel mensen een acceptabele optie, gezien de andere voordelen van de vriezer.

Op het gebied van bouwkwaliteit scoort deze vriezer hoog. Hij is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, wat je van een merk als Liebherr kunt verwachten. Het apparaat is ook relatief stil met een geluidsniveau van 35 dB, waardoor hij geschikt is voor open leefruimtes. De ruime opslagcapaciteit en de handige extra’s zoals de ingebouwde ijstwister maken het een solide investering voor de lange termijn.

Liebherr FNd 525i-20 Review

Als je op zoek bent naar een vrieskast die zowel veelzijdig als betrouwbaar is, kan de Liebherr FNd 525i-20 zomaar je nieuwe beste vriend in de keuken worden. De vriezer biedt een indrukwekkende inhoud van 278 liter en is geschikt voor 3 tot 4 personen. Een ander opmerkelijk kenmerk is de minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius, wat betekent dat je deze vriezer ook in een ongeïsoleerde schuur of garage kunt plaatsen. Hij komt met No Frost-technologie, dus ontdooien is verleden tijd. Dat gezegd hebbende, de vriezer valt in de energieklasse D, wat beter kan qua energie-efficiëntie. Het apparaat heeft een geluidsniveau van 35 decibel, waardoor het relatief stil is in gebruik.

Type vriezer: Vrieskast met No Frost en geschikt voor ongeïsoleerde ruimtes

De Liebherr FNd 525i-20 is een vrieskast, wat betekent dat hij in de vorm van een kast komt en vrijstaand is. Wat meteen opvalt, is de No Frost-technologie. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Dat is vooral handig als je het apparaat in een schuur of garage plaatst, waar de omstandigheden wellicht wat ruwer zijn dan in je huis. Dankzij de minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius is deze vriezer zeer geschikt voor ongeïsoleerde ruimtes, wat extra flexibiliteit biedt bij het kiezen van een locatie.

Stroomverbruik: Energieklasse D met jaarlijks energieverbruik van 198 kWh

Ondanks alle voordelen is het belangrijk om ook naar het energieverbruik te kijken. De Liebherr FNd 525i-20 valt in de energieklasse D en heeft een jaarlijks energieverbruik van 198 kWh. Dit resulteert in geschatte jaarlijkse energiekosten van ongeveer 79 euro. Hoewel dit niet de meest energie-efficiënte optie op de markt is, kan het voor veel mensen nog steeds een acceptabele keuze zijn, gezien de andere sterke punten van het apparaat.

Bouwkwaliteit: Topklasse bouwkwaliteit voor langdurig gebruik

Deze vriezer behoort tot de topklasse als het gaat om bouwkwaliteit. Dit houdt in dat de materialen en constructie van hoge kwaliteit zijn, wat je kunt verwachten van een merk als Liebherr. Een goede bouwkwaliteit betekent ook dat je waarschijnlijk langer van je aankoop kunt genieten zonder problemen. Het is een investering die zich op de lange termijn kan uitbetalen.

Inhoud: Ruime opslagcapaciteit van 278 liter

Met een netto inhoud van 278 liter valt deze vriezer in de categorie 'groot'. Dit betekent dat je meer dan voldoende ruimte hebt om eten voor 3 tot 4 personen op te slaan. De zes transparante lades helpen je om alles netjes te organiseren. En heb je behoefte aan een ijskoude versnapering? De ingebouwde ijstwister zorgt ervoor dat je altijd ijsblokjes bij de hand hebt.

Geluidsniveau: Relatief stille werking met 35 dB

Het geluidsniveau van 35 dB maakt deze vriezer relatief stil, wat fijn is als je open leefruimtes hebt waar geluid snel kan storen. Ter vergelijking, vriezers die als 'luid' worden beschouwd hebben een geluidsniveau vanaf 40 dB. Dit lage geluidsniveau is vooral nuttig als de vriezer in een ruimte komt te staan waar je veel tijd doorbrengt, zoals een open keuken.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven -15 graden

Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze vriezer is de mogelijkheid om hem in een schuur of garage te plaatsen. Dankzij de minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius hoef je je geen zorgen te maken over de prestaties van het apparaat, zelfs niet als de ruimte niet geïsoleerd is. Dit is een groot voordeel voor mensen die extra vriesruimte nodig hebben maar niet de ruimte in hun keuken willen opofferen.