Koelhouden.nl

Liebherr GP 1486-21

Bekijk de goedkoopste Liebherr GP 1486-21

De Liebherr GP 1486-21 is te koop bij

Review
Liebherr GP 1486-21

De Liebherr GP 1486-21 is een compacte tafelmodel vriezer, ideaal voor huishoudens van 1 tot 2 personen. Met vier vrieslades en een netto inhoud van 103 liter is er genoeg ruimte voor jouw essentiële bevroren producten. De vriezer heeft een inverter compressor, waardoor het apparaat zowel stil als energiezuinig is. De Low Frost-technologie minimaliseert ijsvorming, zodat je maar 1 tot 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Toch is er een nadeel: de energieklasse is D, wat minder efficiënt is dan nieuwere modellen.

Qua energieverbruik en -kosten scoort de vriezer redelijk. De jaarlijkse energiekosten komen uit op ongeveer 55 euro, wat redelijk beperkt is. Maar het apparaat valt in energieklasse D, wat niet de meest efficiënte categorie is. Dit is iets om in gedachten te houden als je kijkt naar de lange termijn impact op je energierekening.

De bouwkwaliteit van de vriezer is uitstekend; het materiaal voelt robuust en de afwerking is van hoge kwaliteit. Met een geluidsniveau van slechts 37 dB is de vriezer nauwelijks hoorbaar, wat prettig is als je een open keuken hebt. Bovendien is het apparaat veelzijdig en geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de -15 graden blijft.

Liebherr GP 1486-21 Review

De Liebherr GP 1486-21 is een tafelmodel vriezer die ontworpen is voor een kleine huishouding van 1 tot 2 personen. Het toestel is uitgerust met vier vrieslades die je een goed overzicht bieden van jouw bevroren voedselvoorraad. Dankzij de inverter compressor is het apparaat niet alleen stil maar ook energiezuinig, waardoor het perfect in een kleine keuken of een appartement past. Een bijkomend voordeel is de Low Frost-technologie die ervoor zorgt dat je de vriezer slechts 1 tot 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Toch zijn er ook nadelen, zoals de energieklasse D, die minder efficiënt is dan andere, modernere modellen.

Tafelmodel met inverter compressor

Dit tafelmodel vriezer heeft een inverter compressor die zorgt voor stille, gelijkmatige en energiezuinige koeling. Met zijn compacte formaat is de Liebherr GP 1486-21 een uitstekende keuze voor kleine ruimtes, zoals een kleine keuken of een appartement. De vier vrieslades bieden een totale netto inhoud van 103 liter, wat perfect is voor een huishouden van 1 tot 2 personen. De lades zijn doorzichtig, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat je op voorraad hebt, en ze zijn ook eenvoudig uit te nemen om schoon te maken.

Energieklasse D en jaarlijkse kosten van 55 euro

De Liebherr GP 1486-21 heeft een energieklasse van D en een jaarlijks energieverbruik van 137 kWh. Dit resulteert in jaarlijkse energiekosten van ongeveer 55 euro. Hoewel de inverter compressor de vriezer relatief energiezuinig maakt, is de energieklasse D minder efficiënt in vergelijking met nieuwere modellen die een betere energieklasse hebben. Desondanks is de impact op je maandelijkse energierekening redelijk beperkt.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze Liebherr vriezer is gecategoriseerd als topklasse, wat betekent dat je een betrouwbaar en duurzaam apparaat in huis haalt. Het materiaal voelt stevig aan en de afwerking is van hoge kwaliteit. De robuuste lades schuiven soepel in en uit, wat de algehele gebruikerservaring ten goede komt. Deze topklasse bouwkwaliteit belooft een langere levensduur en meer plezier van je aankoop.

Netto inhoud van 103 liter

Met een netto inhoud van 103 liter valt deze vriezer in de categorie 'klein', die minder dan 110 liter bedraagt. Dit maakt het apparaat ideaal voor eenpersoonshuishoudens of stellen. De vier vrieslades bieden voldoende ruimte om je essentiële bevroren producten op te slaan. Ondanks zijn compacte formaat is de ruimte efficiënt ingedeeld, waardoor je verrassend veel kwijt kunt.

Geluidsniveau van 37 dB

Met een geluidsniveau van 37 dB is de Liebherr GP 1486-21 een stille vriezer. Dit is onder de vuistregel voor 'stil' die tot en met 37 dB bedraagt. In de praktijk betekent dit dat het apparaat nauwelijks hoorbaar is, wat bijzonder prettig is als de vriezer in een open keuken of in de buurt van leefruimtes staat.

Geschikt voor schuur of garage bij temperaturen boven -15 graden

De Liebherr GP 1486-21 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de -15 graden blijft. Dit maakt de vriezer veelzijdig inzetbaar en biedt extra flexibiliteit als je ruimte wilt besparen in je keuken. Het is echter wel belangrijk om de temperatuur in de gaten te houden, omdat het apparaat niet is ontworpen om bij extreem lage temperaturen te functioneren.