Koelhouden.nl

Liebherr IRe 4520-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr IRe 4520-20

De Liebherr IRe 4520-20 is te koop bij

Review
Liebherr IRe 4520-20

De Liebherr IRe 4520-20 is een inbouw 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Het model is ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen en heeft een netto inhoud van 236 liter, wat geschikt is voor 3-4 personen. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Het geluidsniveau van de koelkast is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn topklasse, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. De koeling van de koelkast is ook van hoge kwaliteit, waardoor voedsel op de juiste temperatuur blijft en langer vers blijft. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft de koelkast een vershoudzone, waardoor etenswaren langer vers blijven.

De Liebherr IRe 4520-20 is een inbouw 1-deurs koelkast met PowerCooling en een geïntegreerd FreshAir filter. De koelkast heeft een EasyFresh vershoudzone voor het lang vers houden van boodschappen. Het SoftSystem zorgt voor een zachte sluiting van de deur.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming functie.

De Liebherr IRe 4520-20 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over een anti-ijsvorming functie, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de Liebherr IRe 4520-20 haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik en kosten.

De Liebherr IRe 4520-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 106 kWh en energiekosten van 42,4 euro, kan je verwachten dat deze koelkast meer energie verbruikt dan andere modellen met een hogere energieklasse. Dit kan resulteren in hogere energiekosten op de lange termijn. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het kiezen van een koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Topklasse inbouw koelkast met uitstekende bouw- en koelkwaliteit.

De Liebherr IRe 4520-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat de koeling van deze koelkast van hoge kwaliteit is. Dit zorgt ervoor dat je voedsel op de juiste temperatuur blijft en langer vers blijft.

Inbouw koelkast met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr IRe 4520-20 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 236 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er een vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen lijkt de capaciteit van deze koelkast voldoende te zijn voor een gemiddeld huishouden.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Liebherr IRe 4520-20 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie van stille apparaten. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

Ideale koelkast voor schuur of garage.

De Liebherr IRe 4520-20 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is ontworpen om bestand te zijn tegen de omstandigheden in een schuur of garage en biedt voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en dranken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet onder het vriespunt daalt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast met vershoudzone voor optimale temperatuur en luchtvochtigheid.

De Liebherr IRe 4520-20 inbouw 1-deurs koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je de koelkast wilt gebruiken in een schuur of garage, waar de omgevingstemperatuur mogelijk niet altijd optimaal is. Met de vershoudzone kun je erop vertrouwen dat jouw etenswaren altijd op de juiste temperatuur worden bewaard.