Koelhouden.nl

Liebherr Re 5020-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr Re 5020-20

De Liebherr Re 5020-20 is te koop bij

Review
Liebherr Re 5020-20

De Liebherr Re 5020-20 is een vrijstaande 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Het heeft een energieklasse A++ en een netto inhoud van 349 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 5+ personen. De koelkast heeft een geluidsniveau van 36 dB, wat als relatief stil wordt beschouwd. Het heeft een middenklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is.

Helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, dus je moet regelmatig handmatig het ijs verwijderen. De Liebherr Re 5020-20 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor groente, fruit en vleeswaren langer vers blijven.

Het is belangrijk om rekening te houden met het relatief hoge energieverbruik van deze koelkast bij het overwegen van de aanschaf.

De Liebherr Re 5020-20 is een 1-deurs koelkast met EasyFresh lade en VarioSafe lade. Ideaal voor het vers houden van boodschappen zoals paprika's, komkommers en aardbeien. Geschikt voor 5+ personen en met een flessenrek voor het bewaren van flessen cola of wijn. Sluit de deur en geniet van een geluidloze koelkast.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, energieklasse A++.

De Liebherr Re 5020-20 is een vrijstaande koelkast met één deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het alleen geschikt is voor het koelen van voedsel en dranken. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opslaan van je boodschappen en heeft het een energieklasse A++, wat resulteert in een energiezuinig gebruik.

Koelkast met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Liebherr Re 5020-20 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 117 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 46,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Betrouwbare en duurzame koelkast voor dagelijks gebruik.

De Liebherr Re 5020-20 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook middenklasse, wat betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je voedsel op de juiste temperatuur te houden. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koelkast een goede keuze is voor dagelijks gebruik.

1-deurs koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Liebherr Re 5020-20 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 349 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 349 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Stille koelkast met geluidsniveau van 36 dB.

Het geluidsniveau van de Liebherr Re 5020-20 1-deurs koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd volgens de vuistregel vanaf 39 dB. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast dus relatief stil. Je zult geen last hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van deze koelkast.

Koelkast voor buiten met hoge temperaturen.

De Liebherr Re 5020-20 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is ontworpen om te functioneren in omgevingen met hogere temperaturen, waardoor je jouw etenswaren veilig kunt bewaren, zelfs in een niet-geïsoleerde ruimte. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor plaatsing in een onverwarmde ruimte waar de temperatuur onder de 10 graden kan dalen.

Koelkast met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Liebherr Re 5020-20 1-deurs koelkast is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast biedt de mogelijkheid om voedsel langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vleeswaren langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en deze langer willen bewaren. Daarnaast is deze koelkast ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.