Koelhouden.nl

Liebherr SRe 5220-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr SRe 5220-20

De Liebherr SRe 5220-20 is te koop bij

Review
Liebherr SRe 5220-20

De Liebherr SRe 5220-20 is een vrijstaande 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Met een inhoud van 399 liter is het geschikt voor boodschappen van 5 personen of meer. De koelkast heeft een VarioSafe lade en EasyFresh lade voor kleine producten en verse groenten en fruit. Daarnaast heeft het een flessenrek en SuperCool functie om boodschappen snel af te koelen.

Het energieverbruik van de koelkast is gemiddeld, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 49,2 euro. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn van topklasse niveau, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Met een geluidsniveau van 36 dB is de koelkast relatief stil. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven -15 graden Celsius blijft. Houd er echter rekening mee dat de koelkast geen vershoudzone heeft.

Liebherr SRe 5220-20 is een 1-deurs koelkast met 399 liter inhoud, geschikt voor boodschappen van 5 personen of meer. Het heeft een VarioSafe lade en EasyFresh lade voor kleine producten en verse groenten en fruit. Het komt ook met een flessenrek en SuperCool functie om boodschappen snel af te koelen.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, handmatig ijs verwijderen.

De Liebherr SRe 5220-20 is een vrijstaande koelkast met één deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het alleen geschikt is voor het koelen van voedsel en dranken. Het ontbreken van anti-ijsvorming betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Met deze specificaties is de Liebherr SRe 5220-20 ideaal voor mensen die alleen behoefte hebben aan een koelkast zonder vriesgedeelte en bereid zijn om het ijs handmatig te verwijderen.

1-deurs koelkast met gemiddeld energieverbruik. Kosten: 49,2 euro/jaar.

De Liebherr SRe 5220-20 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 123 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 49,2 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast, optimale koeling.

De Liebherr SRe 5220-20 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat deze koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven en dat er geen temperatuurschommelingen zijn. Kortom, de bouwkwaliteit en koelkwaliteit van deze koelkast zijn van topklasse niveau.

Grote koelkast zonder apart vriesgedeelte.

De Liebherr SRe 5220-20 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 399 liter, wat valt onder de categorie 'groot' volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast voldoende ruimte biedt voor het opslaan van voedsel en dranken voor een groot huishouden. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 399 liter, wat betekent dat er geen aparte vriesruimte aanwezig is. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die behoefte hebben aan een vriesgedeelte, maar voor anderen kan het juist handig zijn omdat er meer ruimte beschikbaar is voor het koelen van verse producten.

Stille koelkast met geluidsniveau van 36 dB.

Het geluidsniveau van de Liebherr SRe 5220-20 1-deurs koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast is relatief stil. Je zult geen last hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van deze koelkast.

Koelkast voor schuur of garage, geschikt boven -15 graden.

De Liebherr SRe 5220-20 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven -15 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft voldoende capaciteit om voedsel en drankjes koel te houden, en de enkele deur zorgt voor gemakkelijke toegang tot de inhoud. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze koelkast niet geschikt is voor omgevingen waar de temperatuur onder -15 graden Celsius kan dalen.

Koelkast voor schuur of garage zonder vershoudzone.

De Liebherr SRe 5220-20 1-deurs koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven -15 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je geen aparte ruimte hebt om producten langer vers te houden, zoals vlees, vis of groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die regelmatig verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun versheid.