Koelhouden.nl

Liebherr TP 1444-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr TP 1444-20

De Liebherr TP 1444-20 is te koop bij

Review
Liebherr TP 1444-20

De Liebherr TP 1444-20 koelkast is een energiezuinig tafelmodel met een klein vriesgedeelte en voldoende opbergruimte. Het vriesgedeelte hoeft slechts twee keer per jaar ontdooid te worden dankzij de Low Frost technologie. Met een energieklasse D heeft de koelkast een gemiddeld energieverbruik van 113 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 45,2 euro aan energiekosten. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een efficiënte keuze.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn middenklasse en basisklasse, respectievelijk. Met een netto inhoud van 121 liter is de koelkast geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van 37 dB valt binnen de normale categorie. De koelkast kan in de schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun etenswaren langer vers willen houden.

Bespaar op je energierekening met de energiezuinige Liebherr TP 1444-20 koelkast. Geschikt voor 1 of 2 personen, met een klein vriesvak en voldoende opbergruimte voor al je boodschappen.

Vrijstaande tafelmodel koelkast met vriesgedeelte.

De Liebherr TP 1444-20 is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van de koelkast. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je etenswaren op te bergen, zonder dat je veel vloeroppervlakte hoeft op te offeren.

Tafelmodel koelkast met gemiddeld energieverbruik. Kosten: 45,2 euro per jaar.

De Liebherr TP 1444-20 tafelmodel koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 113 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 45,2 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor een tafelmodel koelkast. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betaalbare en functionele koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit.

De Liebherr TP 1444-20 tafelmodel koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een solide keuze voor dagelijks gebruik. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel vervult, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties biedt. Desondanks is het een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en functionele koelkast.

Kleine tafelmodel koelkast met 121 liter inhoud.

De Liebherr TP 1444-20 tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 121 liter, waarvan 106 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 15 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt deze koelkast in de categorie 'klein' voor zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte. Met een capaciteit van minder dan 150 liter is deze koelkast geschikt voor 1-2 personen.

Stil tafelmodel koelkast, geschikt voor kleine ruimtes.

Het geluidsniveau van de Liebherr TP 1444-20 tafelmodel koelkast is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast niet te luidruchtig zal zijn en geen storende geluiden zal produceren. Dit is vooral belangrijk als je de koelkast in een open keuken of een kleine ruimte plaatst, waar het geluidsniveau van de apparaten van invloed kan zijn op de algehele sfeer. Met een geluidsniveau van 37 dB kun je erop vertrouwen dat deze koelkast stil genoeg is om je dagelijkse activiteiten niet te verstoren.

Compacte koelkast voor buitenruimte met voldoende opslagruimte.

De Liebherr TP 1444-20 tafelmodel koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast is compact en past gemakkelijk in kleinere ruimtes, terwijl het nog steeds voldoende opslagruimte biedt voor voedsel en dranken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet onder de 10 graden daalt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Geen vershoudzone, etenswaren bederven sneller.

De Liebherr TP 1444-20 tafelmodel koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale temperatuur en luchtvochtigheid te behouden, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.