Koelhouden.nl

Samsung BRB26602FWW/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung BRB26602FWW/EF

De Samsung BRB26602FWW/EF is te koop bij

Review
Samsung BRB26602FWW/EF

De Samsung inbouw koel-vriescombinatie BRB26602FWW/EF heeft een koelinhoud van 193 liter en een vriesgedeelte van 74 liter. Het All Around Cooling systeem zorgt voor een constante koeltemperatuur en het vriesgedeelte heeft supervriezen en No Frost.

De koelkast is geschikt om in te bouwen en heeft een energieklasse F, wat resulteert in hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn topklasse, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 267 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor etenswaren langer vers blijven.

De Samsung inbouw koel-vriescombinatie BRB26602FWW/EF heeft een koelinhoud van 193 liter, genoeg voor 4 personen. Het All Around Cooling systeem zorgt voor een constante koeltemperatuur, waardoor voedsel langer vers blijft. Het vriesgedeelte van 74 liter heeft supervriezen en No Frost, waardoor ontdooien niet nodig is.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung BRB26602FWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw etenswaren op te bergen.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik en kosten.

De Samsung BRB26602FWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 288 kWh per jaar, zullen de energiekosten ook hoger uitvallen, namelijk 115,2 euro per jaar. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van deze koel-vriescombinatie, aangezien het hogere energieverbruik kan leiden tot hogere kosten op de lange termijn.

Topklasse inbouw koel-vriescombinatie met betrouwbaarheid en lange levensduur.

De Samsung BRB26602FWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koelkast aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote capaciteit. Geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung BRB26602FWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 267 liter, waarvan 193 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt het koelgedeelte in de categorie 'groot' met een capaciteit van 250 liter of meer, terwijl het vriesgedeelte als 'normaal' wordt beschouwd met een capaciteit van 60 tot 90 liter. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie met laag geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Samsung BRB26602FWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is vooral handig als je de koelkast in een open keuken of in de buurt van de woonkamer plaatst, omdat het geluidsniveau laag genoeg is om geen storende factor te zijn. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten en drinken koel blijft.

Inbouw koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung BRB26602FWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de juiste omgevingstemperatuur te handhaven, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de schuur of garage voldoende geïsoleerd is en de temperatuur niet onder de aanbevolen grens daalt.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Samsung BRB26602FWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie, waardoor je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.