Koelhouden.nl

Samsung BRB26713DWW/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung BRB26713DWW/EF

De Samsung BRB26713DWW/EF is te koop bij

Review
Samsung BRB26713DWW/EF

De Samsung BRB26713DWW/EF is een stille inbouw koel-vriescombinatie met een geluidsniveau van 35 dB. Het vlees en vis blijven vers in de vershoudzone bij 0 graden Celsius. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

De koelkast heeft een energieklasse D en verbruikt ongeveer 185 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 74 euro aan energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn van topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 264 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van de koel-vriescombinatie is 35 dB, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. De koel-vriescombinatie is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Tot slot heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung BRB26713DWW/EF is een stille inbouw koel-vriescombinatie met een geluidsniveau van 35 dB. Vlees en vis blijven vers in de vershoudzone bij 0 graden Celsius. Door luchtcirculatie is de temperatuur overal gelijk, en dankzij No Frost hoef je niet meer te ontdooien.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung BRB26713DWW/EF is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos in je keuken past. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je etenswaren op te bergen.

Inbouw koel-vriescombinatie met energieklasse D.

De Samsung BRB26713DWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 185 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 74 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit kan een belangrijke factor zijn om rekening mee te houden bij het kiezen van een nieuwe koelkast, vooral voor mensen die energiezuinigheid belangrijk vinden.

Topklasse inbouw koel-vriescombinatie met betrouwbaarheid en lange levensduur.

De Samsung BRB26713DWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijk aspect bij de aanschaf van een koelkast, omdat je wilt dat deze lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat je een kwalitatief hoogwaardige koelkast in huis haalt.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote capaciteit. Geschikt voor 3-4 personen.

De Samsung BRB26713DWW/EF inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 264 liter, waarvan 190 liter voor het koelgedeelte en 74 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot' (250 liter of meer) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'normaal' (60 tot 90 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie zonder storende geluiden.

Het geluidsniveau van de Samsung BRB26713DWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het lawaai van je koelkast.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Samsung BRB26713DWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt producten langer vers.

De Samsung BRB26713DWW/EF inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone. Deze zone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. De temperatuur in de vershoudzone is optimaal ingesteld, waardoor je groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Met de vershoudzone van deze koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van je verse producten.