Koelhouden.nl

Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke

De Samsung RB34C7B5D41/EF is een moderne koel-vriescombinatie met veel ruimte dankzij de SpaceMax technologie. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke design past deze koelkast perfect in elke keuken.

Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is gemiddeld, wat invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het geluidsniveau van de koelkast is laag, waardoor je geen last hebt van storende geluiden in je keuken.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung RB34C7B5D41/EF is een moderne koel-vriescombinatie met veel ruimte dankzij de SpaceMax technologie. Bewaar je verse groenten in de vershoudzones en verdeel de OptimalFresh+ lade voor vlees en vis. Geen last van temperatuurschommelingen door de Metal Cool Plate. Nooit meer ontdooien dankzij No Frost. Bekijk het energieverbruik en zet de koelkast op vakantiestand via de app.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke design past deze koelkast perfect in elke keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke koel-vriescombinatie heeft een ruime netto inhoud van 344 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 227 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 114 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor het bewaren van al je boodschappen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten vers blijft in deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie voor buiten met veel opslagruimte.

De Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koel- en vriesruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken, en de verstelbare planken zorgen voor flexibiliteit bij het organiseren van je producten. Bovendien is het energiezuinig en heeft het een stijlvol ontwerp dat goed past bij elke omgeving.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, flexibel en geschikt voor verschillende ruimtes.

De Samsung RB34C7B5D41/EF Bespoke koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Daarnaast is de koel-vriescombinatie geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het apparaat zeer flexibel en geschikt voor verschillende ruimtes in huis.