Koelhouden.nl

Samsung RB36T605CB1

Bekijk de goedkoopste Samsung RB36T605CB1

De Samsung RB36T605CB1 is te koop bij

Review
Samsung RB36T605CB1

De Samsung RB36T605CB1 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor huishoudens van 3 of 4 personen. Het koelgedeelte kan naar eigen wens worden ingedeeld met 3 deurvakken en 2 plateaus, inclusief een wijnplateau voor alle vormen flessen. Het vriesgedeelte van 114 liter heeft 3 vrieslades en hoeft niet ontdooid te worden dankzij het No Frost systeem.

Met een energieklasse C heeft deze koelkast een gemiddeld energieverbruik van 166 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 66,4 euro aan energiekosten. De bouwkwaliteit is topklasse en de koelkwaliteit valt in de middenklasse. Met een netto inhoud van 365 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd.

Het is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft het een vershoudzone voor het langer vers houden van verse producten.

De Samsung RB36T605CB1 is een vrijstaande koelkast met genoeg koel- en vriesruimte voor huishoudens van 3 of 4 personen. Je kunt het koelgedeelte naar eigen wens indelen met 3 deurvakken en 2 plateaus. Het wijnplateau is geschikt voor alle vormen flessen. De vriesruimte van 114 liter heeft 3 vrieslades en hoeft niet ontdooid te worden dankzij het No Frost systeem.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De Samsung RB36T605CB1 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze, betaalbaar.

De Samsung RB36T605CB1 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 166 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 66,4 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met voldoende koeling.

De Samsung RB36T605CB1 koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het apparaat betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Hoewel het niet de hoogste koelkwaliteit biedt, zal het nog steeds voldoen aan de meeste behoeften en zorgen voor voldoende koeling voor je voedsel en drankjes.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor groot huishouden.

De Samsung RB36T605CB1 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 365 liter, waarvan 251 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt om voedsel en dranken op te slaan voor een groot huishouden.

Stille koel-vriescombinatie, geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB36T605CB1 koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten vers blijft in deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, energiezuinig.

De Samsung RB36T605CB1 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De ruime capaciteit van deze koelkast biedt voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en drankjes, waardoor je gemakkelijk kunt profiteren van de extra opslagruimte in je schuur of garage. Het apparaat is ook energiezuinig, wat betekent dat het niet veel stroom verbruikt wanneer het wordt gebruikt in een externe ruimte zoals een schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Samsung RB36T605CB1 koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.