Koelhouden.nl

Samsung RB38A7B6CCE Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38A7B6CCE Bespoke

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RB38A7B6CCE Bespoke

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke koel-vriescombinatie is een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Met de SpaceMax technologie biedt hij veel opbergruimte zonder groter te worden. De Metal Cool Plate houdt de koude lucht vast en de Optimal Fresh lade kan aangepast worden naar jouw voorkeur.

In de Humidity Fresh lade blijven groente en fruit langer vers. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Met een energieklasse C heeft de koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is.

Met een netto inhoud van 390 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat etenswaren langer vers blijven.

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke koel-vriescombinatie is een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Met de SpaceMax technologie biedt hij veel opbergruimte zonder groter te worden. De Metal Cool Plate houdt de koude lucht vast en de Optimal Fresh lade kan aangepast worden naar jouw voorkeur. In de Humidity Fresh lade blijven groente en fruit langer vers.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Met het strakke en moderne design past deze koelkast perfect in elke keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 169 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 67,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie met topklasse bouw- en koelkwaliteit.

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 390 liter, waarvan 276 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 39 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38A7B6CCE Bespoke koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 39 dB, voldoet deze koelkast aan de vuistregel voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt dus genieten van een aangename stilte in je keuken, zelfs wanneer de koelkast in gebruik is.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RB38A7B6CCE Bespoke koel-vriescombinatie heeft een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld vlees en vis langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en ze langer wilt bewaren. Je kunt de temperatuur van de vershoudzone eenvoudig aanpassen naar jouw voorkeur, zodat je altijd de optimale omstandigheden hebt om je etenswaren vers te houden.