Koelhouden.nl

Samsung RB38C7B6B41/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C7B6B41/EF

De Samsung RB38C7B6B41/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C7B6B41/EF

De Samsung RB38C7B6B41/EF is een ruime koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 387 liter, geschikt voor huishoudens van 5 personen of meer. Met energieklasse B bespaar je gemiddeld € 744,- op je energiekosten over de levensduur. De koelkast heeft extra koude zones voor het langer vers houden van vlees en groente en fruit.

Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. De bouw- en koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie zijn topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het geluidsniveau is slechts 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. Deze koel-vriescombinatie is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft het een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung RB38C7B6B41/EF is een ruime koel-vriescombinatie voor huishoudens van 5 personen of meer. Met energieklasse B bespaar je gemiddeld € 744,- op je energiekosten over de levensduur. De koelkast heeft extra koude zones voor het langer vers houden van vlees en knapperig houden van groente en fruit. De vriezer hoeft niet ontdooid te worden dankzij No Frost.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB38C7B6B41/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met dit model ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van jouw voedsel.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB38C7B6B41/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 134 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 53,6 euro per jaar liggen. Dit is een belangrijke specificatie om in gedachten te houden bij het kiezen van een koelkast, omdat het invloed kan hebben op je energierekening. Het is echter ook belangrijk om te overwegen dat er koelkasten zijn met een hogere energie-efficiëntie, die mogelijk lagere energiekosten hebben op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Samsung RB38C7B6B41/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C7B6B41/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 387 liter, waarvan 273 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie, ideaal voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C7B6B41/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB voldoet deze koel-vriescombinatie aan de norm voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt erop vertrouwen dat deze koelkast je etenswaren koel houdt zonder dat je gestoord wordt door een luidruchtige werking.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C7B6B41/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse producten.

De Samsung RB38C7B6B41/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.