Koelhouden.nl

Samsung RB38C7B6BS9/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RB38C7B6BS9/EF

De Samsung RB38C7B6BS9/EF is te koop bij

Review
Samsung RB38C7B6BS9/EF

De Samsung RB38C7B6BS9/EF koel-vriescombinatie is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte en een Convertible Zone voor extra koelruimte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Met een energieklasse B heeft de koelkast een gemiddeld energieverbruik van 134 kWh per jaar.

De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn van topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Met een netto inhoud van 387 liter, waarvan 273 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte, is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Samsung RB38C7B6BS9/EF koel-vriescombinatie heeft een Convertible Zone voor extra koelruimte en een vershoudzone voor groente. Door de Twin Cooling Plus blijven boodschappen vers en de energieklasse B zorgt voor kostenbesparing.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Samsung RB38C7B6BS9/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het strakke design en de moderne uitstraling past deze koelkast perfect in elke keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Samsung RB38C7B6BS9/EF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 134 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 53,6 euro per jaar liggen. Dit is een belangrijke specificatie om in gedachten te houden bij het kiezen van een koelkast, omdat het invloed kan hebben op je energierekening. Het is echter ook belangrijk om te overwegen dat er koelkasten zijn met een hogere energie-efficiëntie, die mogelijk lagere energiekosten hebben op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Samsung RB38C7B6BS9/EF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie aan je behoeften voldoet en je tevreden zal stellen.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Samsung RB38C7B6BS9/EF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 387 liter, waarvan 273 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RB38C7B6BS9/EF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB voldoet deze koel-vriescombinatie aan de norm voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt dus genieten van een koele en stille omgeving met deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RB38C7B6BS9/EF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving met een constante temperatuur boven de 10 graden te plaatsen, kun je er zeker van zijn dat je voedsel veilig en op de juiste temperatuur wordt bewaard.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse producten.

De Samsung RB38C7B6BS9/EF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.