Koelhouden.nl

Samsung RF23R62E3SR

Bekijk de goedkoopste Samsung RF23R62E3SR

De Samsung RF23R62E3SR is te koop bij

Review
Samsung RF23R62E3SR

De Samsung RF23R62E3SR/EG is een Amerikaanse koelkast met genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Het TwinCooling systeem zorgt ervoor dat het koel- en vriesgedeelte apart worden gekoeld, zodat er geen geur- en smaakoverdracht is. De koelkast heeft een strak design dat in elke keuken past en biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen.

Het energieverbruik van de koelkast is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn topklasse en de netto inhoud is indrukwekkend met 630 liter. Het geluidsniveau van de koelkast is luid, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plaatsen van de koelkast. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De koelkast heeft ook een vershoudzone, waardoor je etenswaren langer vers blijven.

De Samsung RF23R62E3SR/EG is een Amerikaanse koelkast met genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Dankzij de grote vrieslade onderin kun je gemakkelijk bij je diepvriespizza en met de anti-fingerprint coating blijft de koelkast langer mooi. Het TwinCooling systeem zorgt ervoor dat het koel- en vriesgedeelte apart worden gekoeld, zodat er geen geur- en smaakoverdracht is.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RF23R62E3SR is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Koelkast met hoog energieverbruik en hoge kosten.

De Samsung RF23R62E3SR Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 427 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 170,8 euro. Dit is aanzienlijk hoger dan bij koelkasten met een lagere energieklasse. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Betrouwbare en duurzame Amerikaanse koelkast met voldoende koeling.

De Samsung RF23R62E3SR Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het apparaat betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Hoewel het niet de hoogste koelkwaliteit biedt, zal het nog steeds voldoen aan de meeste behoeften en zorgen voor voldoende koeling voor je voedsel en dranken.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime opslagruimte.

De Samsung RF23R62E3SR Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 630 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 426 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 204 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze ruime capaciteit biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten.

Geluidsniveau van Amerikaanse koelkast is luid.

Het geluidsniveau van de Samsung RF23R62E3SR Amerikaanse koelkast is 41 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, vooral in een stille omgeving. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer plaatst, waar het geluidsniveau van invloed kan zijn op je comfort. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het wellicht verstandig om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koelkast voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Samsung RF23R62E3SR Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast mogelijk niet goed functioneert bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties van de koelkast te garanderen.

Koelkast met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Samsung RF23R62E3SR Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld vlees, vis en groenten langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw etenswaren in de vershoudzone op de juiste temperatuur bewaard worden, zodat je ze op een later moment nog kunt gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.