Koelhouden.nl

Samsung RS66A8101B1/EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RS66A8101B1/EF

De Samsung RS66A8101B1/EF is te koop bij

Review
Samsung RS66A8101B1/EF

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een vriesgedeelte en No Frost technologie. Hierdoor hoef je de koelkast nooit te ontdooien en blijven diepvriesproducten langer vers. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past.

Het energieverbruik van deze koelkast is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn van middenklasse niveau, wat betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Met een netto inhoud van 652 liter is de koelkast geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is normaal en zal je dagelijkse activiteiten niet verstoren.

De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koelkast heeft ook een vershoudzone, waardoor je etenswaren langer vers kunt houden.

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast heeft een stabiele koeltemperatuur en biedt voldoende ruimte voor etenswaren voor 5 personen of meer. Het vriesgedeelte van 243 liter heeft No Frost, waardoor ontdooien niet nodig is en de smaak van diepvriesproducten behouden blijft. Ideaal voor het maken van smoothies na een maand.

Efficiënte Amerikaanse koelkast zonder ontdooien.

De Samsung RS66A8101B1/EF is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 358 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 143,2 euro. Dit betekent dat je rekening moet houden met hogere energiekosten bij het gebruik van deze koelkast. Het is belangrijk om bewust te zijn van het energieverbruik van je apparaten om onnodige kosten te voorkomen.

Betrouwbare koelkast met redelijke levensduur en koelvermogen.

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast heeft een bouwkwaliteit in de middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het kan mogelijk niet dezelfde prestaties leveren als een koelkast in de topklasse. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede balans tussen bouwkwaliteit en koelvermogen.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 652 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 243 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Stille Amerikaanse koelkast, geen storende geluiden.

Het geluidsniveau van de Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over storende geluiden in je keuken. De koelkast is stil genoeg om je dagelijkse activiteiten niet te verstoren.

Koelkast geschikt voor schuur of garage.

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed door lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kan je ervoor zorgen dat de koelkast optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft bewaren.

Koelkast met vershoudzone voor langere versheid.

De Samsung RS66A8101B1/EF Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je de koelkast in een schuur of garage wilt plaatsen, aangezien deze ruimtes vaak iets koeler zijn dan de rest van het huis. Zo kun je ook in deze omgeving genieten van verse en smaakvolle producten.