Koelhouden.nl

Samsung RS66A8101S9

Bekijk de goedkoopste Samsung RS66A8101S9

De Samsung RS66A8101S9 is te koop bij

Review
Samsung RS66A8101S9

De Samsung RS66A8101S9 Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een vriesgedeelte. Het heeft een inhoud van 652 liter, genoeg voor 5 personen of meer. De koelkast heeft een Digital Inverter Compressor die zorgt voor een stabiele koeltemperatuur en een Twin Cooling Plus systeem om uitdroging van paprika’s te voorkomen. Het vriesgedeelte kan ook als extra koelruimte worden gebruikt met behulp van de Smart Conversion functie.

De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het heeft een middenklasse bouw- en koelkwaliteit, wat betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De netto inhoud van de koelkast is 652 liter, met voldoende ruimte in zowel het koel- als vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 36 dB, wat als normaal wordt beschouwd. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om etenswaren langer vers te houden.

De Samsung RS66A8101S9 Amerikaanse koelkast heeft een Digital Inverter Compressor die zorgt voor een stabiele koeltemperatuur. Met een inhoud van 652 liter is er genoeg ruimte voor etenswaren voor 5 personen of meer. Het Twin Cooling Plus systeem voorkomt uitdroging van paprika's en de Smart Conversion maakt het mogelijk om het vriesgedeelte als extra koelruimte te gebruiken. Handig voor feestjes.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS66A8101S9 is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, hoge energiekosten.

De Samsung RS66A8101S9 Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 358 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 143,2 euro. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie. Het is raadzaam om te kijken naar koelkasten met een hogere energie-efficiëntieklasse om energie en kosten te besparen op de lange termijn.

Betrouwbare koelkast met redelijke levensduur en koelvermogen.

De Samsung RS66A8101S9 Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van duurzaamheid heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het mist mogelijk enkele geavanceerde functies die te vinden zijn in high-end modellen. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede balans tussen bouwkwaliteit en koelvermogen.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime inhoud.

De Samsung RS66A8101S9 Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 652 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 243 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Stil Amerikaanse koelkast, geen storende geluiden.

Het geluidsniveau van de Samsung RS66A8101S9 Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van de koelkast. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 36 dB als normaal wordt beschouwd voor een koelkast, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over overmatig lawaai in je keuken.

Amerikaanse koelkast voor schuur of garage.

De Samsung RS66A8101S9 Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast niet goed zal functioneren bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de koelkast optimaal te laten werken. Hierdoor is het mogelijk om extra koelruimte te creëren in je schuur of garage, wat handig kan zijn voor het bewaren van extra voedsel of dranken.

Amerikaanse koelkast met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RS66A8101S9 Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld vlees, vis en groenten langer goed blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Je kunt de vershoudzone eenvoudig instellen en het is fijn dat je deze functie kunt gebruiken, zelfs als je de koelkast in de schuur of garage plaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.