Koelhouden.nl

Samsung RS68A8832S9

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68A8832S9

De Samsung RS68A8832S9 is te koop bij

Review
Samsung RS68A8832S9

De Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een water- en ijsdispenser, geschikt voor huishoudens van meer dan 5 personen. Het Smart Conversion systeem stelt je in staat om het koel- en vriesgedeelte naar wens in te delen. Het Twin Cooling Plus systeem voorkomt uitdroging van aardbeien en zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid.

Met een geluidsniveau van 35 decibel is deze koelkast relatief stil. Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat je de koelkast nooit hoeft te ontdooien. Met een netto inhoud van 634 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je boodschappen. Het energieverbruik van deze koelkast is echter relatief hoog, wat belangrijk is om rekening mee te houden bij de aanschaf.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn van middenklasse niveau, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Al met al is de Samsung RS68A8832S9 een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en betrouwbare koelkast.

De Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast heeft een water- en ijsdispenser, geschikt voor een huishouden van meer dan 5 personen. Het Smart Conversion systeem laat je het koel- en vriesgedeelte zelf indelen. Het Twin Cooling Plus systeem voorkomt uitdroging van aardbeien. Met een geluidsniveau van 35 decibel is deze koelkast relatief stil.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost-systeem.

De Samsung RS68A8832S9 is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij het No Frost-systeem hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Energie-onzuinige Amerikaanse koelkast met hoge kosten.

De Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 281 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening aanzienlijk verhogen. Het jaarlijkse energiekosten bedragen ongeveer 112,4 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare en degelijke koelkast, middenklasse bouwkwaliteit.

De Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van constructie heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om voedsel en dranken op de juiste temperatuur te houden, maar het kan mogelijk niet dezelfde prestaties leveren als een topklasse model. Over het algemeen is de Samsung RS68A8832S9 een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en degelijke koelkast.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime opslagruimte.

De Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 225 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze ruime capaciteit biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten.

Stille Amerikaanse koelkast voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB voldoet deze koelkast aan de norm voor een stille werking. Dit is vooral belangrijk voor mensen die gevoelig zijn voor geluid of die de koelkast in een rustige omgeving willen plaatsen, zoals in de buurt van een slaapkamer of een studeerkamer. Met dit lage geluidsniveau kun je genieten van een rustige en ongestoorde omgeving, zonder dat je last hebt van het geluid van de koelkast.

Koelkast geschikt voor schuur/garage, temperatuur belangrijk.

De Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit komt doordat de koelkast is ontworpen om te functioneren binnen een bepaald temperatuurbereik. Als de temperatuur te laag is, kan dit de prestaties van de koelkast beïnvloeden en mogelijk leiden tot schade aan de onderdelen. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur geschikt is voordat je de koelkast in de schuur of garage plaatst.

Amerikaanse koelkast met vershoudzone voor langer vers eten.

De Samsung RS68A8832S9 Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koelkast, waardoor je jouw voedsel langer kunt bewaren zonder dat het zijn smaak en kwaliteit verliest.