Koelhouden.nl

Samsung RS68CG882ESLEF

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68CG882ESLEF

De Samsung RS68CG882ESLEF is te koop bij

Review
Samsung RS68CG882ESLEF

De Samsung RS68CG882ESLEF is een Amerikaanse koelkast met handige functies zoals koud water en ijsblokjes, superkoelen en supervriezen, Smart Conversion en No Frost. Het heeft een vrijstaand design en biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen.

Het energieverbruik is relatief hoog, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 140,4 euro. De bouw- en koelkwaliteit zijn van middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De netto inhoud van 634 liter maakt het geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is normaal en het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone is een handige functie om etenswaren langer vers te houden. Al met al biedt deze koelkast een goede prijs-kwaliteitverhouding en zal het je niet teleurstellen in termen van constructie en koeling.

De Samsung RS68CG882ESLEF is een Amerikaanse koelkast met handige functies. Je kan gemakkelijk koud water en ijsblokjes krijgen en je boodschappen goed koelen met superkoelen en supervriezen. Met Smart Conversion kan je het vriesgedeelte aanpassen naar extra koelruimte. No Frost zorgt ervoor dat je het vriesgedeelte niet hoeft te ontdooien en de afgedekte condensor houdt de koelkast energiezuinig. De vakantiestand kan ingesteld worden via de SmartThings app.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68CG882ESLEF is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Amerikaanse koelkast met hoog energieverbruik en hoge kosten.

De Samsung RS68CG882ESLEF Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 351 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening aanzienlijk verhogen. Het jaarlijkse energiekosten bedragen ongeveer 140,4 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare koelkast met goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Samsung RS68CG882ESLEF Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van duurzaamheid heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het mist mogelijk enkele geavanceerde functies die te vinden zijn in high-end modellen. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede prijs-kwaliteitverhouding en zal het je niet teleurstellen in termen van constructie en koeling.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Samsung RS68CG882ESLEF Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 225 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van al je diepvriesproducten.

Stil geluidsniveau, geen storende geluiden tijdens gebruik.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68CG882ESLEF Amerikaanse koelkast is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van de koelkast. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 36 dB als normaal wordt beschouwd voor een koelkast, dus je kunt een stille werking verwachten.

Geschikt voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Samsung RS68CG882ESLEF Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast mogelijk niet goed functioneert bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de optimale werking van de koelkast te garanderen.

Amerikaanse koelkast met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Samsung RS68CG882ESLEF Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur constant en kan je bijvoorbeeld vlees, vis of groente op de ideale temperatuur bewaren. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en de smaak behouden blijft. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koelkast, vooral als je regelmatig verse producten wilt bewaren.