Koelhouden.nl

Samsung RS68CG883DS9EF

Bekijk de goedkoopste Samsung RS68CG883DS9EF

De Samsung RS68CG883DS9EF is te koop bij

Review
Samsung RS68CG883DS9EF

De Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een water- en ijsdispenser en de mogelijkheid om het vriesgedeelte om te zetten naar een koelruimte. Met een totale inhoud van 634 liter biedt het voldoende ruimte voor al je boodschappen. De koelkast heeft een No Frost technologie, waardoor ontdooien niet nodig is. Het energieverbruik is gemiddeld, met geschatte jaarlijkse energiekosten van 112,4 euro.

De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Het geluidsniveau is laag, waardoor het als stil kan worden beschouwd. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor etenswaren langer vers blijven.

Kortom, de Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast biedt voldoende ruimte, efficiëntie en praktische oplossingen voor het bewaren van je etenswaren.

De Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast heeft een water- en ijsdispenser, mogelijkheid tot omzetten van vriesgedeelte naar koelruimte, en een totale inhoud van 634 liter. Het apparaat is relatief stil en voorkomt geuroverdracht tussen het koel en vriesgedeelte.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Samsung RS68CG883DS9EF is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast ben je verzekerd van een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Amerikaanse koelkast met gemiddeld energieverbruik en hogere energiekosten.

De Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 281 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat deze koelkast hogere energiekosten met zich meebrengt. Met een geschatte jaarlijkse energiekost van 112,4 euro, is het belangrijk om rekening te houden met de extra kosten die gepaard gaan met het gebruik van deze koelkast. Het is mogelijk dat er energiezuinigere opties beschikbaar zijn op de markt, dus het is de moeite waard om alternatieven te overwegen als je op zoek bent naar een koelkast met lagere energiekosten.

Betrouwbare koelkast met redelijke levensduur en koelvermogen.

De Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het kan mogelijk niet dezelfde prestaties leveren als een koelkast met een hogere klasse. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede balans tussen bouwkwaliteit en koelvermogen.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 634 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 409 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 225 liter, wat ook behoorlijk ruim is. Met deze capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van grote hoeveelheden bevroren voedsel.

Stille Amerikaanse koelkast met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB voldoet deze koelkast aan de norm voor een stille werking. Dit is vooral belangrijk voor mensen die gevoelig zijn voor geluid of die de koelkast in een rustige omgeving willen plaatsen, zoals in de buurt van een slaapkamer of een studeerkamer. Met dit lage geluidsniveau kun je genieten van een rustige en ongestoorde omgeving, zonder dat je last hebt van het geluid van de koelkast.

Geschikte koelkast voor opslag buiten keuken.

De Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast biedt voldoende ruimte voor het bewaren van etenswaren en heeft handige functies zoals een ijs- en waterdispenser. Het feit dat deze koelkast geschikt is voor gebruik in koudere omgevingen maakt het een goede keuze voor mensen die behoefte hebben aan extra opslagruimte buiten hun huiselijke omgeving.

Koelkast met vershoudzone voor optimale temperatuur en luchtvochtigheid.

De Samsung RS68CG883DS9EF Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je de koelkast in een schuur of garage wilt plaatsen, waar de temperatuur mogelijk kan variëren. Met de vershoudzone kun je erop vertrouwen dat je etenswaren altijd op de juiste temperatuur worden bewaard, ongeacht de omgevingstemperatuur.