Koelhouden.nl

Samsung RZ32A748522 Bespoke

Bekijk de goedkoopste Samsung RZ32A748522 Bespoke

De Samsung RZ32A748522 Bespoke is te koop bij

Review
Samsung RZ32A748522 Bespoke

De Samsung RZ32A748522 Bespoke vrieskast biedt dankzij de SpaceMax technologie extra opslagruimte zonder toename van het formaat of energieverbruik. Deze vriezer kan ook als koelkast worden gebruikt, wat een flexibele opslagoplossing biedt voor speciale gelegenheden. Bovendien zorgen de Metal Cool Plate en de Slim Ice Maker respectievelijk voor een constante temperatuur en een constante aanvoer van ijsblokjes.

Hoewel het apparaat een energieklasse F heeft, wat betekent dat er ruimte is voor verbetering in energie-efficiëntie, is het jaarlijkse energieverbruik 329 kWh, wat neerkomt op ongeveer €132 per jaar. De bouwkwaliteit van het apparaat is gecategoriseerd als middenklasse, wat aangeeft dat het betrouwbaar en duurzaam is, maar niet topklasse. Het geluidsniveau is 40 dB, wat als “luid” wordt beschouwd, maar voor de meeste huishoudens acceptabel zou moeten zijn.

Wat betreft de capaciteit is er met 323 liter voldoende ruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Een bijkomend voordeel is dat deze vrieskast geschikt is voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft, wat zorgt voor extra opslagmogelijkheden buiten de keuken.

Samsung RZ32A748522 Bespoke review

De Samsung RZ32A748522 Bespoke is een vrieskast met enkele unieke functies en kenmerken. Met de SpaceMax technologie biedt het meer opslagruimte zonder dat het formaat of het energieverbruik toeneemt. De mogelijkheid om de vriezer als koelkast in te stellen, biedt een veelzijdige opslagoplossing, met name voor speciale gelegenheden waarbij meer koelruimte nodig is. De Metal Cool Plate zorgt voor een consistente temperatuur, zelfs als je de deur vaak opent, terwijl de Slim Ice Maker ervoor zorgt dat je altijd ijsblokjes bij de hand hebt.

Type vriezer: veelzijdige vrieskast

De Samsung RZ32A748522 valt onder de categorie vrieskasten en is vrijstaand, wat betekent dat je hem overal kunt plaatsen waar je maar wilt. Wat deze vrieskast onderscheidt van andere modellen, is de mogelijkheid om hem in te stellen als koelkast. Dit betekent dat als je meer koelruimte nodig hebt, je eenvoudig de instellingen kunt wijzigen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor diegenen die flexibiliteit in hun keukenapparatuur willen.

Stroomverbruik: energieklasse F met jaarlijkse kosten van €132

Het energieverbruik van de Samsung RZ32A748522 Bespoke is 329 kWh per jaar, wat resulteert in jaarlijkse energiekosten van ongeveer €132. Het heeft een energieklasse F, wat betekent dat er ruimte is voor verbetering in termen van energie-efficiëntie. Desondanks biedt de SpaceMax technologie een grotere opslagcapaciteit zonder een toename van het energieverbruik, wat een pluspunt is.

Bouwkwaliteit: degelijke middenklasse vriezer

De bouwkwaliteit van de Samsung RZ32A748522 Bespoke is gecategoriseerd als middenklasse. Dit betekent dat het een betrouwbare en duurzame keuze is, maar het is geen topklasse model. Toch kun je ervan uitgaan dat deze vrieskast langer meegaat dan een basisklasse model, wat betekent dat je langer plezier zult hebben van je aankoop.

Inhoud: groot met een netto inhoud van 323 liter

Met een netto inhoud van 323 liter valt deze Samsung vrieskast in de categorie "Groot", wat betekent dat het geschikt is voor huishoudens van 3 tot 4 personen. Dankzij de dunne wanden door de SpaceMax technologie, krijg je meer opslagruimte zonder dat het formaat toeneemt.

Geluidsniveau: luid met 40 dB

Het geluidsniveau van de Samsung RZ32A748522 Bespoke is 40 dB, wat wordt beschouwd als "luid". Hoewel het misschien niet de stilste keuze op de markt is, is het belangrijk op te merken dat dit geluidsniveau nog steeds acceptabel is voor de meeste huishoudens. Je kunt echter wat geluid horen, vooral in stillere omgevingen.

Geschikt voor schuur of garage: ja, maar boven 10 graden

De Samsung RZ32A748522 Bespoke is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit betekent dat je extra opslagruimte kunt hebben buiten de keuken, wat handig kan zijn voor grote gezinnen of tijdens feestjes. Het is echter belangrijk om de temperatuur in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal blijft werken.