Koelhouden.nl

Siemens KG36EALCA

Bekijk de goedkoopste Siemens KG36EALCA

De Siemens KG36EALCA is te koop bij

Review
Siemens KG36EALCA

De Siemens KG36EALCA is een energiezuinige en stille koel-vriescombinatie geschikt voor 3 tot 4 personen. Het apparaat heeft een freshSense lade die groente en fruit langer vers houdt en luchtcirculatie op elk plateau voor een gelijkmatige koeling. Met de Low Frost technologie hoef je de koelkast slechts twee keer per jaar te ontdooien, wat minder onderhoud en tijd bespaart.

Hoewel de energieklasse C niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Met een netto inhoud van 308 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en niet storend luid. De koel-vriescombinatie kan in de schuur of garage worden geplaatst, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven.

De Siemens KG36EALCA is een energiezuinige en stille koel-vriescombinatie die geschikt is voor 3 tot 4 personen. De freshSense lade zorgt ervoor dat groente en fruit langer vers blijven en dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau koel.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Siemens KG36EALCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedingsmiddelen.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze, betaalbaar.

De Siemens KG36EALCA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 149 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 59,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met redelijke levensduur.

De Siemens KG36EALCA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het de juiste temperatuur kan handhaven en voedsel veilig kan bewaren, maar het kan niet concurreren met de prestaties van high-end modellen. Al met al is de Siemens KG36EALCA een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koel-vriescombinatie zonder al te veel extra functies.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor 3-4 personen.

De Siemens KG36EALCA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 308 liter, waarvan 214 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 94 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel wordt een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot beschouwd, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stil geluidsniveau, geschikt voor open keuken/slaapkamer.

Het geluidsniveau van de Siemens KG36EALCA koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast hoorbaar is, maar niet storend luid. Dit is belangrijk om te overwegen als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer plaatst, waar je mogelijk gevoeliger bent voor geluid. Het is echter nog steeds relatief stil in vergelijking met koelkasten die luider zijn dan 39 dB.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, boven 10 graden.

De Siemens KG36EALCA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast heeft voldoende capaciteit en functies om aan je behoeften te voldoen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet onder 10 graden daalt, omdat dit invloed kan hebben op de prestaties van het apparaat.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Siemens KG36EALCA koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.