Koelhouden.nl

Siemens KG39EALCA

Bekijk de goedkoopste Siemens KG39EALCA

De Siemens KG39EALCA is te koop bij

Review
Siemens KG39EALCA

De Siemens KG39EALCA is een energiezuinige koel-vriescombinatie geschikt voor een gezin van 3-4 personen. Het heeft een netto inhoud van 337 liter, waarvan 249 liter voor het koelgedeelte en 88 liter voor het vriesgedeelte. De koelkwaliteit is van topklasse, wat zorgt voor optimale koelprestaties. Het geluidsniveau is 38 dB, wat normaal is.

Het apparaat heeft een vershoudzone om groente, fruit en vlees langer vers te houden. Het is een vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie, wat betekent dat het slechts twee keer per jaar ontdooid hoeft te worden. Het heeft een energieklasse C en een energieverbruik van 149 kWh per jaar, wat redelijk efficiënt is. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft.

Al met al is de Siemens KG39EALCA een betrouwbare en duurzame keuze voor een betaalbare koel-vriescombinatie.

De Siemens KG39EALCA is een energiezuinige koel-vriescombinatie die geschikt is voor een gezin van 3-4 personen. Je kunt je beleg, yoghurt en kliekjes op de plateaus bewaren, extra flessen sap in het flessenrek en groenten en fruit in de hyperSense lade. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in de koelkast even koud is. Onderin zijn 3 vrieslades voor ijsjes en pizza's.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Siemens KG39EALCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedingsmiddelen.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte en betaalbare keuze.

De Siemens KG39EALCA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 149 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 59,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Siemens KG39EALCA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Siemens KG39EALCA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 337 liter, waarvan 249 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 88 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt echter in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 88 liter. Deze koel-vriescombinatie is geschikt voor 3-4 personen, wat betekent dat het voldoende capaciteit heeft om aan de behoeften van een gemiddeld huishouden te voldoen.

Geluidsniveau van koel-vriescombinatie is normaal.

Het geluidsniveau van de Siemens KG39EALCA koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 tot 38 dB is deze koelkast niet luidruchtig, maar ook niet bijzonder stil. Dit betekent dat je het geluid van de koel-vriescombinatie wellicht kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn in een normale woonomgeving. Als je op zoek bent naar een stillere optie, zou je kunnen overwegen om een koelkast te kiezen met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Siemens KG39EALCA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast heeft voldoende capaciteit en functies om aan je behoeften te voldoen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet onder 10 graden daalt, omdat dit invloed kan hebben op de prestaties van het apparaat.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Siemens KG39EALCA koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je etenswaren langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vlees langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en deze langer willen bewaren. Met de Siemens KG39EALCA hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke etenswaren die snel hun versheid verliezen.