Koelhouden.nl

Siemens KG39NXICF

Bekijk de goedkoopste Siemens KG39NXICF

De Siemens KG39NXICF is te koop bij

Review
Siemens KG39NXICF

De Siemens KG39NXICF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met topklasse koelkwaliteit. Het heeft verschillende handige functies, zoals hyperFresh lades voor vis, vlees, groente of fruit, een extra koude 0-gradenzone voor specifieke etenswaren en een vershoudlade met aanpasbare luchtvochtigheid.

Met 260 liter koelinhoud en 103 liter vriesinhoud biedt het voldoende ruimte voor 5 personen of meer. Het apparaat heeft een strak design en hoeft nooit ontdooid te worden dankzij de No Frost technologie. Het energieverbruik is gemiddeld, met een jaarlijkse energiekost van ongeveer 72,9 euro. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Het geluidsniveau is laag, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. De koel-vriescombinatie is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft.

Tot slot heeft het apparaat een vershoudzone om verse producten langer vers te houden.

De Siemens KG39NXICF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met topklasse koelkwaliteit. Het heeft 2 hyperFresh lades voor vis, vlees, groente of fruit, een extra koude 0-gradenzone voor kabeljauwfilet of diamanthaas en een vershoudlade met aanpasbare luchtvochtigheid voor paksoi of druiven. Met 260 liter koelinhoud biedt het voldoende ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Het display aan de buitenkant maakt energiebesparing mogelijk en dankzij No Frost is er geen onderhoud nodig. De 3 vrieslades blijven ijsvrij met 103 liter netto-inhoud.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Siemens KG39NXICF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het apparaat nooit te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met dit model van Siemens ben je verzekerd van een efficiënte en praktische koeloplossing.

Gemiddeld energieverbruik, jaarlijkse energiekosten van 72,9 euro.

De Siemens KG39NXICF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 162 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 72,9 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit, betrouwbaarheid, levensduur, koelkwaliteit, duurzaam, efficiënt.

De Siemens KG39NXICF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat deze koel-vriescombinatie je etenswaren op de juiste temperatuur houdt en ze langer vers houdt. Met deze koelkast ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt koelsysteem.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Siemens KG39NXICF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Siemens KG39NXICF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor opslag buiten keuken.

De Siemens KG39NXICF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast heeft voldoende capaciteit en functies om aan je behoeften te voldoen, terwijl hij ook bestand is tegen lagere temperaturen in een niet-geïsoleerde ruimte zoals een schuur of garage. Het biedt gemak en flexibiliteit bij het bewaren van voedsel en dranken buiten je hoofdkeukenomgeving.

Koel-vriescombinatie houdt verse producten langer vers.

De Siemens KG39NXICF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone heeft een speciale temperatuurregeling die ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft, waardoor de smaak en kwaliteit van je etenswaren behouden blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. De vershoudzone biedt voldoende ruimte om verschillende soorten voedsel op te slaan en is gemakkelijk toegankelijk dankzij de handige indeling van de koel-vriescombinatie.