Koelhouden.nl

Siemens KI22L2FE1

Bekijk de goedkoopste Siemens KI22L2FE1

De Siemens KI22L2FE1 is te koop bij

Review
Siemens KI22L2FE1

De Siemens KI22L2FE1 is een inbouw koelkast met een vriesvak bovenin en verschillende plateaus voor boodschappen. Het heeft een groentelade met een gegolfde bodem voor betere vochtregulatie en een superkoelen functie om de koeltemperatuur tijdelijk te verlagen. Het geluidsniveau is laag, waardoor het een rustige omgeving creëert.

Helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien. Met een energieklasse E heeft het een relatief hoog energieverbruik, wat de energierekening met ongeveer 57,6 euro per jaar verhoogt. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit valt in de basisklasse en de netto inhoud is 119 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil wordt beschouwd.

Het is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat kan resulteren in sneller bedervende producten.

De Siemens KI22L2FE1 is een inbouw koelkast met een vriesvak bovenin en verschillende plateaus voor boodschappen. De luchtcirculatie zorgt voor een gelijke koelte op elk plateau. De groentelade heeft een gegolfde bodem voor betere vochtregulatie. Met de superkoelen functie kan de koeltemperatuur tijdelijk verlaagd worden. Het lage geluidsniveau zorgt voor een rustige omgeving.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De Siemens KI22L2FE1 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Siemens KI22L2FE1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 144 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 57,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Inbouw koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit en basisklasse koelkwaliteit.

De Siemens KI22L2FE1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet tot de topklasse behoort, zal deze koelkast nog steeds een behoorlijke levensduur hebben. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel zal vervullen, maar het kan mogelijk niet dezelfde prestaties leveren als een koelkast in een hogere klasse.

Kleine inbouw koelkast met 119 liter inhoud.

De Siemens KI22L2FE1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 119 liter, waarvan 104 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 15 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt deze koelkast in de categorie 'klein' voor zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte. Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 1-2 personen.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Siemens KI22L2FE1 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie van stille koelkasten. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opbergruimte.

De Siemens KI22L2FE1 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Siemens KI22L2FE1 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.