Koelhouden.nl

SMEG FAB28RDBLM5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28RDBLM5

De SMEG FAB28RDBLM5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28RDBLM5

De SMEG FAB28RDBLM5 is een vrijstaande 1-deurs koelkast met een inhoud van 270 liter. Het heeft een aparte zone voor vis en vlees, een groentelade en de mogelijkheid om snel te koelen. Boven de koelruimte is een klein vriesvak dat je slechts 1-2 keer per jaar hoeft te ontdooien dankzij de Low Frost techniek.

Deze koelkast is praktisch en efficiënt voor het koelen en bewaren van je etenswaren. Het energieverbruik is relatief hoog met een jaarlijks verbruik van 130 kWh, wat ongeveer 52 euro aan energiekosten per jaar betekent. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn in de basisklasse en middenklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en prestaties mogelijk niet de hoogste zijn.

Met een netto inhoud van 270 liter is er voldoende ruimte voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau is stil met 35 dB. Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft echter geen vershoudzone voor delicate producten zoals vlees, vis of zuivel.

De SMEG FAB28RDBLM5 is een vrijstaande 1-deurs koelkast met een inhoud van 270 liter. Er is een aparte zone voor vis en vlees, een groentelade en de mogelijkheid om snel te koelen. Boven de koelruimte is een klein vriesvak. Het vak ontdooi je 1-2 keer per jaar dankzij de Low Frost techniek.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte en Low Frost functie.

De SMEG FAB28RDBLM5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, wat handig is voor het bewaren van bevroren voedsel. De koelkast is uitgerust met een Low Frost functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. Met deze specificaties is de SMEG FAB28RDBLM5 een praktische en efficiënte keuze voor het koelen en bewaren van je etenswaren.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik, €52/jaar.

De SMEG FAB28RDBLM5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 130 kWh, zal deze koelkast ongeveer 52 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening.

1-deurs koelkast, basisklasse, middenklasse, aankoopbeslissing.

De SMEG FAB28RDBLM5 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse. De koelkwaliteit van deze koelkast valt in de middenklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met koelkasten in de hogere klasse. Het is belangrijk om deze specificaties in overweging te nemen bij het maken van je aankoopbeslissing.

Koelkast met 270 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De SMEG FAB28RDBLM5 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 244 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 26 liter, wat als klein kan worden beschouwd volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Dit betekent dat deze koelkast geen grote vriesruimte heeft, maar wel voldoende ruimte biedt voor het bewaren van bevroren producten.

Stille koelkast, belangrijk voor open keuken of kleine ruimte.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28RDBLM5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie van stille apparaten. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een kleine ruimte wilt plaatsen waar het geluidsniveau van het apparaat van invloed kan zijn op de algehele sfeer en rust.

Koelkast voor buiten met handige functies.

De SMEG FAB28RDBLM5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft een ruime opslagcapaciteit en is voorzien van handige functies zoals een verstelbare thermostaat en een automatische ontdooifunctie. Hierdoor blijven je etenswaren op de juiste temperatuur en wordt het onderhoud van de koelkast vereenvoudigd.

Koelkast voor schuur/garage, geen vershoudzone.

De SMEG FAB28RDBLM5 1-deurs koelkast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je geen speciale ruimte hebt om delicate producten zoals vlees, vis of zuivel langer vers te houden. Als je regelmatig dit soort producten wilt bewaren, is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast.