Koelhouden.nl

SMEG FAB28RDEG5

Bekijk de goedkoopste SMEG FAB28RDEG5

De SMEG FAB28RDEG5 is te koop bij

Review
SMEG FAB28RDEG5

De SMEG FAB28RDEG5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Het heeft een vershoudzone, een laag geluidsniveau en een vriesvak van 26 liter. Met energieklasse D zijn de energiekosten laag en is het milieuvriendelijk. Het is geschikt voor 3 tot 4 personen en heeft een netto inhoud van 270 liter. Het heeft een middenklasse bouw- en koelkwaliteit, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt.

Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. Het is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.

De SMEG FAB28RDEG5 is een retro 1-deurs koelkast met een jaren 50 uiterlijk. Hij heeft een vershoudzone, een laag geluidsniveau en een vriesvak van 26 liter. Het apparaat heeft energieklasse D, waardoor je weinig energiekosten hebt en milieuvriendelijk bent. Geschikt voor 3 tot 4 personen.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte en Low Frost functie.

De SMEG FAB28RDEG5 is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, wat handig is voor het bewaren van bevroren voedsel. Wat betreft het ontdooien, heeft deze koelkast een Low Frost functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een handige eigenschap die het onderhoud van de koelkast vereenvoudigt.

Energieklasse D, hoog energieverbruik, 139 kWh/jaar, 52 euro/jaar.

De SMEG FAB28RDEG5 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 139 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 52 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare en duurzame koelkast van middenklasse.

De SMEG FAB28RDEG5 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor langdurig gebruik. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden. Al met al is de SMEG FAB28RDEG5 1-deurs koelkast een solide optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame koelkast.

1-deurs koelkast, 270 liter, geen vriesruimte.

De SMEG FAB28RDEG5 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 244 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 26 liter, wat als klein kan worden beschouwd volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Dit betekent dat deze koelkast geen vriesruimte heeft.

Stille koelkast, geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de SMEG FAB28RDEG5 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk onder de categorie stil. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer wilt plaatsen. Met een geluidsniveau van 35 dB kun je erop vertrouwen dat deze koelkast je niet zal storen met onnodig lawaai.

1-deurs koelkast voor buiten met ruime capaciteit.

De SMEG FAB28RDEG5 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor voedsel en dranken. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor temperaturen onder de 10 graden, omdat dit de prestaties en efficiëntie van het apparaat kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan bederf versnellen.

De SMEG FAB28RDEG5 1-deurs koelkast is helaas niet voorzien van een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.