Koelhouden.nl

Veripart VPKVC143

Bekijk de goedkoopste Veripart VPKVC143

De Veripart VPKVC143 is te koop bij

Review
Veripart VPKVC143

De Veripart VPKVC143 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een inhoud van 170 liter. Het apparaat is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen en heeft een groentelade, verstelbare plateaus en deurvakken om je boodschappen te organiseren. Het vriesvak bevindt zich bovenin en het apparaat hoeft slechts twee keer per jaar te worden ontdooid dankzij de Low Frost technologie.

Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn. De netto inhoud van het koelgedeelte valt in de categorie ‘Normaal’ en het vriesgedeelte in de categorie ‘Klein’. Het geluidsniveau van de koelkast wordt als luid beschouwd, dus het kan storend zijn in een stille omgeving.

De koel-vriescombinatie is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de fluctuerende temperaturen. Helaas beschikt de koelkast niet over een vershoudzone, wat kan leiden tot snellere bederf van verse producten.

De Veripart VPKVC143 is een koel-vriescombinatie met een inhoud van 170 liter. Dankzij luchtcirculatie is het overal even koud, dus maakt het niet uit waar je je verse vleeswaren bewaart. Het apparaat is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen en heeft een groentelade, verstelbare plateaus en deurvakken voor het organiseren van je boodschappen. Het vriesvak bevindt zich bovenin.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Veripart VPKVC143 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat er minder ijsvorming ontstaat en je dus minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van de koelkast. Met deze koel-vriescombinatie heb je voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan en te bewaren.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Veripart VPKVC143 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 70,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie in basisklasse, minder betrouwbaar.

De Veripart VPKVC143 koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met 211 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Veripart VPKVC143 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 211 liter, waarvan 170 liter voor het koelgedeelte en 41 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'Normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'Klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Veripart VPKVC143 koel-vriescombinatie is 41 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, vooral in een stille omgeving. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk omdat het invloed kan hebben op je comfort en rust in huis. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPKVC143 koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat nadelig kan zijn voor de werking van de koelkast. Daarnaast is de isolatie van deze koel-vriescombinatie niet voldoende om de temperatuur constant te houden bij extreme temperaturen. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gereguleerd kan worden.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Veripart VPKVC143 koel-vriescombinatie beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.