Koelhouden.nl

Veripart VPKVC144Z

Bekijk de goedkoopste Veripart VPKVC144Z

De Veripart VPKVC144Z is te koop bij

Review
Veripart VPKVC144Z

De Veripart VPKVC144Z is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte en een netto inhoud van 205 liter. Het apparaat heeft een transparante groentelade en een vriesgedeelte voor pizza’s en diepvriesfruit. Met de Low Frost functie hoef je slechts 1 of 2 keer per jaar te ontdooien.

De superkoelen en -vriezenfunctie zorgt voor snel afgekoelde drankjes. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is gemiddeld, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 76,4 euro. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse.

Het geluidsniveau van de koel-vriescombinatie is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het apparaat is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen en heeft helaas geen vershoudzone.

De Veripart VPKVC144Z is een koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor de boodschappen van 2 personen. Het heeft een transparante groentelade en een vriesgedeelte voor pizza's en diepvriesfruit. Met de Low Frost functie hoef je slechts 1 of 2 keer per jaar te ontdooien. De superkoelen en -vriezenfunctie zorgt voor snel afgekoelde drankjes. De afgedekte achterkant voorkomt extra energieverbruik.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Veripart VPKVC144Z is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor je voedsel.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Veripart VPKVC144Z koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 191 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 76,4 euro per jaar liggen. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het kiezen van een koelkast, omdat het energieverbruik invloed kan hebben op je energierekening.

Koel-vriescombinatie in basisklasse, minder betrouwbaar.

De Veripart VPKVC144Z koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met 205 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Veripart VPKVC144Z koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 205 liter, waarvan 153 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 52 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Veripart VPKVC144Z koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie niet geschikt voor schuur of garage.

De Veripart VPKVC144Z koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat nadelig kan zijn voor de werking van de koelkast. Daarnaast is de isolatie van deze koel-vriescombinatie mogelijk niet voldoende om de gewenste temperatuur te behouden in een omgeving met wisselende temperaturen. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur constant is en de werking van de koelkast optimaal kan zijn.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Veripart VPKVC144Z koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.