Koelhouden.nl

Veripart VPSBS177B

Bekijk de goedkoopste Veripart VPSBS177B

De Veripart VPSBS177B is te koop bij

Review
Veripart VPSBS177B

De Veripart VPSBS177B is een Amerikaanse koelkast met veel ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. Het heeft een luchtcirculatie systeem waardoor het overal even koel is en het vriesgedeelte nooit ontdooid hoeft te worden. De koelkast heeft een vrijstaand design en biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouwkwaliteit is topklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur hoog zijn.

De koelkwaliteit valt in de middenklasse, maar voldoet aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. De netto inhoud van de koelkast is 562 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun etenswaren langer vers willen houden.

De Veripart VPSBS177B is een Amerikaanse koelkast met veel ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. Dankzij de luchtcirculatie is het overal even koel en hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Met de superkoelen en -vriezen functie koel je snel drankjes en hapjes.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte, No Frost systeem.

De Veripart VPSBS177B is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij het No Frost systeem hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de Veripart VPSBS177B heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, 323 kWh/jaar, 129,2 euro.

De Veripart VPSBS177B Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 323 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 129,2 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare Amerikaanse koelkast met goede levensduur.

De Veripart VPSBS177B Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Hoewel het niet de hoogste koelkwaliteit biedt, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Veripart VPSBS177B Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 562 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 359 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 203 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opslaan van al je boodschappen en diepvriesproducten.

Luid geluidsniveau van Amerikaanse koelkast in huis.

Het geluidsniveau van de Veripart VPSBS177B Amerikaanse koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de koelkast in een ruimte plaatst waar je veel tijd doorbrengt, zoals de keuken of de woonkamer.

Koelkast voor buiten met temperatuurvereisten.

De Veripart VPSBS177B Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast kan worden gebruikt om drankjes en etenswaren koel te houden tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur in de schuur of garage niet onder de 10 graden daalt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan etenswaren bederven.

De Veripart VPSBS177B Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale temperatuur en vochtigheidsgraad te behouden, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.